Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Kraina

NewStyleGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1info.png

zielony.png

IP: 94.40.125.134:25567

Typ: 70% survival

Sloty: 30

Wersja: 1.7.10

Premium: Nie

White-List: Tak

PvP: Włączone w wyznaczonych strefach

Moby: Potwory, Zwierzęta Włączone

Client:

http://www.speedyshare.com/HFjFA/.minecraft.rar

zielony.png

Coś o serwerze

Serwer jest to czysty survival, bez gildii itp. Działki oczywiście są aby uniemożliwić grief.

Wchodząc na serwer na początku możesz dostać działkę maksymalnie 50x50, lecz po zagospodarowaniu jej masz możliwość

powiększenia. Co za tym idzie rozmiary Waszych działek są nieograniczone.

Serwer jest wstępnie nastawiony, na budownictwo więc gracze tworzący ładne budowle będą wynagrodzeni i wyróżnieni.

Na serwerze są wprowadzone pieniądze, więc handel między graczami jest jak najbardziem możliwy.

Każdy na swojej posesji może wystawić sklep, w którym inni będą mogli kupować wystawione towary.

Chcesz wiedzieć więcej pytaj pod tematem, lub na PW.

zielony.png

Podanie do WL

Nick:

Ile grasz w MC:

Umiejętność budowania: (screen mile widziany)

Dlaczego właśnie ten serwer:

Czemu mamy cię wpisać:

Coś więcej: (niewymagane)

Podania piszemy tylko na PW, podania napisane w temacie nie będą brane pod uwagę.

zielony.png

Screeny

or63s5axmh1r.png

nia6667e6cfp.png

Opublikowano

Nick:Riazek

Ile grasz w MC:Od beta 1.6.6

Umiejętność budowania: (screen mile widziany)Niestety, ale mój laptop, na którym grałem w mc został źle potraktowany przez podłogę i nie mam żadnych save-ów. Właśnie wracam do gry po dość długiej przerwie.

Dlaczego właśnie ten serwer:Dlatego, że na serwerach z WL gracze są bardziej ogarnięci. Poza tym lubię sobie pobudować:) 

Czemu mamy cię wpisać:Dlatego, że jestem ogarnięty, mam 18 lat i zachowuję się tak, jak powinienem w tym wieku.

Coś więcej: (niewymagane)Nie ma co opisywać, lepiej samemu mnie poznać.

Opublikowano

Nick:Riazek

Ile grasz w MC:Od beta 1.6.6

Umiejętność budowania: (screen mile widziany)Niestety, ale mój laptop, na którym grałem w mc został źle potraktowany przez podłogę i nie mam żadnych save-ów. Właśnie wracam do gry po dość długiej przerwie.

Dlaczego właśnie ten serwer:Dlatego, że na serwerach z WL gracze są bardziej ogarnięci. Poza tym lubię sobie pobudować :)

Czemu mamy cię wpisać:Dlatego, że jestem ogarnięty, mam 18 lat i zachowuję się tak, jak powinienem w tym wieku.

Coś więcej: (niewymagane)Nie ma co opisywać, lepiej samemu mnie poznać.

Dodałem, ale proszę następnym razem czytać dopiski, podania pisać na PW.

@Edit

Kamil155, w 25 Sty 2015 - 13:17, powiedział:
    Myslisz ze jak zgapisz prezentacje od niektorych serwerow km to serwer bedzie pupularny? hah.

Hmmm.... może i grafiki z jakiejś prezentacji są zgapione, nie wiem brałem z google grafika. A i wcale nie chce aby serwer był popularny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...