Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o połączeniu serwerów?

Shisuju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście uważam to za krok w dobrym kierunku, który urozmaici trochę grę. Rozbudowany Rookie server co prawda nie przyda się dla osób, które nie mają znajomych na francuskich/niemieckich serwerach lub już mają 65lvl ale połączony Cross daje nowych przeciwników, których do tej pory nie mogliśmy spotkać. Nie będzie ich wielu - tylko 7 nowych serwerów w tym bardziej popularne (jak Niemiecki Thor i Francuski Urtem) oraz mniej (Niemiecka Vehalla i Francuski Calindi) - ale to zawsze coś nowego. Znajomy Niemiec grający na Nexusie się ucieszył bo wreszcie będzie mógł spuścić łomot rodakom.  ^_^

Fajnie teraz wygląda liczba osób online:

http://aioninfo.com/online/

Na Rookie jest prawie 3x więcej niż na Telemachusie (zdominowanym przez Ely serwerze UK) i prawie 6x więcej niż na Urtemie (nie wiem jak tam stoi sprawa z tym która frakcja dominuje ale populacja o 23:35 - 318 osób i spada)

Opublikowano

Ja również uważam że to byłby dobry pomysł. Moim zdaniem graczy na serwerze jest stanowczo za mało, świat Aion jest bardzo obszerny i myślę że wszyscy by się pomieścili, a więcej osób dałoby urozmaicenie w expieniu w grupie.

32722978568683240514.png

Opublikowano

Ja sie jaram tym tak w polowie xD Chodzac teraz na arenki jest wiekszy poziom mozna by tak powiedziec, ciekawiej.Takze fajnie jest pochodzic sb na training discipline, niezla zabawa a najlepsza kiedy jakis no-name sin zjezdza cie na only para QQ

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...