Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Technik , ClientMaster . Do stworzenia Projektu Serwera .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich .

Poszukuje ludzi , którzy przyłączą się do tworzenia nowego projeku serwera metin2 .

Oferuje :

+Vps na Testy

+Zajęcie się stroną techniczną z mojej strony .

+Pomysł na Serwer

Wymagam:

+17lat

+Kultury

+Poważnego podejścia do Projektu

+Umiejętności na swoim stanowisku

Więcej info. pod numerem GG: 52694153 .

Opublikowano

Nie polecam pana od "localów w bince" pseudo clientmastera.Zrobił specjalnie nowe gg.

"Zajęcie się stroną techniczną z mojej strony ." Czyli niby czym się pytam?

war90we.png

HEHEHEHE :D

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Nie polecam pana od "localów w bince" pseudo clientmastera.Zrobił specjalnie nowe gg.

"Zajęcie się stroną techniczną z mojej strony ." Czyli niby czym się pytam?

war90we.png

HEHEHEHE :D

gościu do binko można wjebać nawet cały folder pack.

udajesz debila czy nim jesteś?

Propsy dla tego 13latka.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Ta większość nawet nie wie jak skompilowac binke a ty tu pierdolisz. Akurat w tym cliencie locale i uiscript były w root to cicho tam dziadku co ma 15 lat haha :*

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Bez spinki , rozmowa z przed dwóch msc . Każdy od czegoś zaczynal. A Ty jesli jesteś takim kozaczkiem , czemu nie pokażesz całej rozmowy .? Wstydzisz się tego , że wystawiasz innych ludzi. ? Dziękuję dobranoc .

Jeśli będziesz miał mi do powiedzenia możemy zgadac się na Ts i zamknąć sprawę , bo takie wstawianie ss'ów jest nie na miejscu .

Temat nadal aktualny.

Opublikowano

Ta większość nawet nie wie jak skompilowac binke a ty tu pierdolisz. Akurat w tym cliencie locale i uiscript były w root to cicho tam dziadku co ma 15 lat haha :*

16*. Widzisz ja potrafię ;( oj peszek

pseudo techniku

Bez spinki , rozmowa z przed dwóch msc . Każdy od czegoś zaczynal. A Ty jesli jesteś takim kozaczkiem , czemu nie pokażesz całej rozmowy .? Wstydzisz się tego , że wystawiasz innych ludzi. ? Dziękuję dobranoc .

Jeśli będziesz miał mi do powiedzenia możemy zgadac się na Ts i zamknąć sprawę , bo takie wstawianie ss'ów jest nie na miejscu .

Temat nadal aktualny.

on taki ofensywny technik jest ;( pseudooooo

ile dajesz za zrobienie clienta

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

­

Widze drugi imaguś nam rośnie, zgrywa cwaniaka, a pyta sie o najprostrze rzeczy na forum.

Współpracowałeś już z jakimiś innymi projektami by sprawdzić twoje umiejetnosci?

Opublikowano

Nie rozumiem w czym problem dodać pare rzeczy do klienta, lol, przecież "technik" to powinien potrafić.

Co potrafisz dokładniej? Chodzi mi o 2 pkt.

­

Widze drugi imaguś nam rośnie, zgrywa cwaniaka, a pyta sie o najprostrze rzeczy na forum.

Wole się pytać na forum niż prosić całe dnie innych, wiesz coś o tym nie? Ahh no przecież zapomniałem że Ty jesteś wszech wiedzący, mój błąd!

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Współpracowałeś już z jakimiś innymi projektami by sprawdzić twoje umiejetnosci?

Bo jak ktoś zwali "coś" to już musi wszystko na nowo

Nie rozumiem w czym problem dodać pare rzeczy do klienta, lol, przecież "technik" to powinien potrafić.

Co potrafisz dokładniej? Chodzi mi o 2 pkt.

Wole się pytać na forum niż prosić całe dnie innych, ahh no przecież zapomniałem że Ty jesteś wszech wiedzący, mój błąd!

hahaha, dobry kawał ^^ 

/topic: Powiedz coś o tym projekcie

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

/topic: Powiedz coś o tym projekcie

­

Hmmm . Pragnę utworzyć projekt serwera , Medium z nutką Easy . Moim głównym celem jest stworzonie serwera , gdzie nie będzie żadnych cofek , bogòw etc. Nie zamierzam mieć żadnych korzyści z serwera . Chcę tylko aby serwer sam na siebie zarabiał i aby nie trzeba bylo do niego dokładać . Chcę utworzyć coś czego jeszcze nie było . Jak mi pójdzie .? Wszystko wyjdzie w praniu.

Edit.

Proszę o nie robienie spamu w temacie . Oraz z wszystkimi pytaniami zapraszam na Gadu-Gadu Lub TeamSpeak .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...