Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi H1Z1?

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy pójdzie mi gra H1Z1 na tym gówniaku 

Proc: Intel® Core™ i5 CPU 2.53GHz
Ram:3,00 GB
64Bity
Karta graficzna :ATI Mobility Radeon HD 5470

2. Czy da się zmienić nick ? :D

3.Czy opłaca się kupić tą grę (H1Z1)?

2v1xidf.png

Opublikowano

1.Powinno pójść lecz trochę martwi mnie twój ram bo zalecane to 8GB ale minimalne jako tako spełniasz. 

2.Gdzie się da zmieniać nick w H1Z1? wydaje mi się że się nie da.

3.Gra jest aktualnie w early acces co za tym idzie jest bardzo wiele błędów/bugów jeżeli ich nie lubisz to najlepiej poczekaj aż wyjdzie pełna wersja gry.Cała gra jest dość ciekawa i nawet fajnie się zapowiada myślę że warto ją kupić.

PS. Jeżeli jeszcze masz jakiekolwiek pytania staraj się je pisać w jedynym temacie a nie zakładasz kolejne. 

Opublikowano

Ok ok 

Chodziło mi o zmianę nicku na forum  ,a tak wgl. to ma być ta gra free2play nawet jest na steamie w tej zakładce.

//edit A i jeszcze jedno pytanie odnoszące się do Army  II ile mam wydać kasy w euro ,żeby kupić arme i dodatek ten z dayz mod . A tak dokładnie to teraz w Arme gra 12 ty osób ;d

2v1xidf.png

Opublikowano
//edit A i jeszcze jedno pytanie odnoszące się do Army  II ile mam wydać kasy w euro ,żeby kupić arme i dodatek ten z dayz mod . A tak dokładnie to teraz w Arme gra 12 ty osób ;d

Na steamie jest teraz drogo, na promocji A2 i OA mógłbyś tam dostać za ok. 10 euro, ale nie ma co liczyć na to w najbliższym czasie.

Najtaniej chyba na G2A teraz kupisz, Armę 2 za ok. 25 zł i A2 OA za jakieś 35 zł.

DayZ mod jest darmowy.

Tak, H1Z1 będzie F2P gdy wyjdzie z Early Access.

Opublikowano

Ja już nie rozumiem to ,żeby pograć w dayz mod to trzeba kupić ten dodatek czy nie ?

Tak, by móc grać w DayZ Mod trzeba posiadać Arma 2 i dodatek Arma 2: Operation Arrowhead.

Opublikowano

Ok ok

Chodziło mi o zmianę nicku na forum ,a tak wgl. to ma być ta gra free2play nawet jest na steamie w tej zakładce.

//edit A i jeszcze jedno pytanie odnoszące się do Army II ile mam wydać kasy w euro ,żeby kupić arme i dodatek ten z dayz mod . A tak dokładnie to teraz w Arme gra 12 ty osób ;d

Na forum mozesz zmienic nick poprzez nagrody black,best,gold member.

Tak H1Z1 ma byc darmowe lecz jezeli chcesz uzyskac wczesniejszy dostep do gry musisz zapłacic na steamie masz aktualna cene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...