Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RITO PLS

SzikakuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zagralem dzis sobie 4rankedy, w kazdym cerrowalem, ale "dzieci" feedowaly i 4x lose..

Wy tez tak macie?? A bylem g5, a tera kurcze wpadne do brazu i bedzie trzeba dzieci cerrowac :( Stara zasada mowi "jak bedziesz w brazie, to juz z niego nie wyjdziesz" xD

Opublikowano

Kolego, my doskonale wiemy, że teraz jest zlewka graczy z najróżniejszych dywizji, a najlepiej to już chyba jak masz MMR Gold bo Ci się trafiają i jakieś DV z niskim MMR i bronzy, lepiej wstrzymać się z rankedami jak na razie. Tylko, że my o tym wiemy, nie musiałeś zakładać tematu :P

Opublikowano

No nie sądzę, graczy Ci dobiera do twojego poziomu gry więc... Ja po dwóch grach mam 2 win 0 lose

Oj, chyba się mylisz, w goldach nie było first bload w 2min!

I adc w 30min mial "botrka" oraz 40farmy...

Opublikowano

Siema, zagralem dzis sobie 4rankedy, w kazdym cerrowalem, ale "dzieci" feedowaly i 4x lose..

Wy tez tak macie?? A bylem g5, a tera kurcze wpadne do brazu i bedzie trzeba dzieci cerrowac :( Stara zasada mowi "jak bedziesz w brazie, to juz z niego nie wyjdziesz" xD

No nie wiem, a moze to przez Twoje znakomite umiejetnosci gry w ktore nikt nie watpi przegrales? Moze to nie team byl temu winny... nie wiem po co temat. Chciales wylac swoje zale na forum, czy czemu ma to sluzyc?
Opublikowano

Oj, chyba się mylisz, w goldach nie było first bload w 2min!

I adc w 30min mial "botrka" oraz 40farmy...

Oczywiście to tylko w Twoim teamie są feederzy, trolle, afki, flamerzy itp. W przeciwnym teamie grają same diamenty, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...