Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny projekt serwera METIN2 szuka solidnego sponsora.

Gość TheBols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty się taki mądry nie rób bo patrząc jak wyglądało to 'coś' twoje pewnie jesteś na tym samym poziomie co on :-) Może troszkę UP bo umiesz szukać na devie xD i tyle.

Co ty mądrego nie powiesz, no nie wiedziałem, przecież ty wiesz lepiej odemnie :)

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Co ty mądrego nie powiesz, no nie wiedziałem, przecież ty wiesz lepiej odemnie :)

Weź wyjdź z tematu jak masz coś mi do powiedzenia powiedz to w prost a nie po forum gadasz głupoty jak jakieś dzieciak.Jesteś pseudo technikiem nic więcej.

Opublikowano

Nie nazwałbym was profesjonalistami, kiedy był Lorus2 nawet hasła do dedyka nie zmieniliście, o mysql nie wspomne, gdy wam nie wyjdą jedne pliki odpalacie drugie, i takie toczące się koło, nie mam nic do gotowców, ale gdy za coś się bierzecie to chociaż to dopracujcie, na ten moment nie polecam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie nazwałbym was profesjonalistami, kiedy był Lorus2 nawet hasła do dedyka nie zmieniliście, o mysql nie wspomne, gdy wam nie wyjdą jedne pliki odpalacie drugie, i takie toczące się koło, nie mam nic do gotowców, ale gdy za coś się bierzecie to chociaż to dopracujcie, na ten moment nie polecam.

Ty mówisz, na mnie pseudo technik a jedynie potrafiłeś postawić serwer na kradzionych plikach :D:D

Ja już wiem kto ty, Jak ty idioto nie potrafiłeś zainstalować MySQL....10x zmieniał FreeBSD bo MySQL nie potrafił zainstalowac.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Słuchaj Imaguś.Lorus 2 to nie mój serwer tylko RaQue ;) Więc nie mów do mnie że nie umiem zmienić hasła do dedyka czy do MySQL ponieważ to jest najłatwiejsza sprawa.Doświadczony nie jestem może Technikiem który potrafi wszystko na 100%,ale ogarniam i myślę że idzie mi dobrze :)

alfonsinio kłotolinio, jakieś ciekawe projekty ?, paczke już macie gotową, technicy jakieś name ? 

Współpracuje z ShaU :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...