Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny projekt serwera METIN2 szuka solidnego sponsora.

Gość TheBols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ogłoszenie zostało zamieszczone z powodu poszukiwanego sponsora na profesjonalny projekt serwera METIN2. Grupa profesjonalistów, programistów, techników, developerów (tutaj mówimy o językach c++, jquery, java, assembler) tworzy serwer MEDIUM z nutką EASY. Na serwerze pojawi się wiele nowości, które tylko przyciągną ludzi. Serwer promowany przez dużych youtuberów (ok. 20-25) z których po ciężkich obliczeniach wychodzimy z założenia, że na starcie będzie ok. 1-2 tys. osób. Dlaczego zamieszczamy to ogłoszenie? Z prostej przyczyny, braku pieniędzy na przygotowanie oraz zrealizowanie projektu serwera. Przejdę do rzeczy.

Co oferujemy?

- Wiek 18 lat +
- Techników którzy zajmują się serwerami od 6 lat
- Kontakt całodobowy poprzez GG/SKYPE/TS3/TEL
- Pełen profesjonalizm oraz doświadczenie w branży serwerów metin2
- Znajomość systemów operacyjnych FREEBSD, DEBIAN, LINUX, CENTOS
- Znajomość tych systemów co podałem powyżej w 100% - komendy, konfiguracja, instalacje, zabezpieczenia
- Dorosłość, kultura osobista oraz zaangażowania w projekt
- Profesjonalną grafikę (stronę oraz grafikę do samej gry) wykonaną przez Panią Arisę
- Nowości na serwerze
- Solidną reklamę na dużą skalę osób

Co oczekujemy?

- Wykupienie maszyny dedykowanej firmy OVH (64 GB lub 128 GB)
- Wykupienie domeny .eu/.com
- Dobry kontakt (TEL/SKYPE/GG/TS3)
- Wiek 18 lat +
- Kultury osobistej oraz odpowiedzialnego zachowania

Kontakt:
GG; 52102999 [Właściciel projektu, technik oraz programista] [24/7]
Prywatna wiadomość MPC

Opublikowano

Serwer nie stoi na source ,ale w przyszłości zamierzamy go postawić na source :)

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego? poniewaz popisal się swoim ostatnim projektem (Logus2) który stał aż 1h. xD

Logus 2 to nie mój serwer :) Tylko kolegi który korzystał aby napisać post ;)

jaki game?

Jakieś nowości?

opisz mi konkretniej projekt.

Może byśmy porozmawiali na team speak 3 ? :)

Opublikowano

Jeżeli poszukujecie kogoś na sponsora to jedynie kto tu ma taką jedną z lepszych opinii to chyba będzie True. Na jakiś nowych "sponsorów" z tego forum bym nie liczył, bo tutaj przeważnie są sami złodzieje i podszywający się ludzie.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

"Profejsonaly projekt" nie pasuje mi to... dlaczego?Pisałeś 16 stycznia, że szukasz technika i masz 17 a piszę +18 haha.Osoba znajomością C++ i nowościami robiłby na source a nie na starym game :) . Nie polecam.

PS. Nie wiem czy to jego ale spamił jakimś "RayesMT2" co był nie wypałem.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Jeżeli poszukujecie kogoś na sponsora to jedynie kto tu ma taką jedną z lepszych opinii to chyba będzie True. Na jakiś nowych "sponsorów" z tego forum bym nie liczył, bo tutaj przeważnie są sami złodzieje i podszywający się ludzie.

Pisaliśmy  z True lecz on ciągle czasu nie ma :)

Opublikowano

+ Kretovski oczywiście.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Z kretem nasza współpraca niestety się zerwała przez naszą głupotę :c

Opublikowano

O h*j jakie wymagania:D Budrzet na serwer 134 zł :D

Aivisa lepiej pilnuj i się nie wypowiadaj ;)

Opublikowano

Powiedzmy że na razie jestem zainteresowany, aczkolwiek, chcę więcej info na pw. Jeśli wasz projekt mnie zainteresuje, to maszynę dostaniecie, aczkolwiek max ilość ram którą mogę przeznaczyć na serwer metin2 to 32gb  z doświadczenia wiem, że umiejętnie zrobiony serwer przy 800osobach nie pobiera więcej niż 6-8gb. Dlatego piszę że chcę więcej info o was na pw, bo po prezentacji nie wygląda to na doświadczony team.

Opublikowano

Powiedzmy że na razie jestem zainteresowany, aczkolwiek, chcę więcej info na pw. Jeśli wasz projekt mnie zainteresuje, to maszynę dostaniecie, aczkolwiek max ilość ram którą mogę przeznaczyć na serwer metin2 to 32gb z doświadczenia wiem, że umiejętnie zrobiony serwer przy 800osobach nie pobiera więcej niż 6-8gb. Dlatego piszę że chcę więcej info o was na pw, bo po prezentacji nie wygląda to na doświadczony team.

Jak to jest na 100 % gotowiec

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

@kendziorix

Gotowiec? Hehe. Wywnioskowałeś to po swoim śmiesznym projekcie z internetu? Nie, to nie jest gotowiec. Nie zniżamy się do tego poziomu. Wyjdź dziecko z tego tematu i nie wracaj.

Opublikowano

Dziecko?A ty jesteś dorosły nawet 18 lat nie masz, w ciągu  tygodnia wszystko ogarnałeś ciekawe, nauka języków programowania wymaga sporej ilości czasu  :) Ty nawet nie wiesz o czym mówisz a się udzielasz.Ty w życiu nie bd umiał source skompilować a co do czego C++ HAHA dziwne.  ;) " 52102999 [Właściciel projektu, technik oraz programista] [24/7]" 

jpHz0Iw.png

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Powiedzmy że na razie jestem zainteresowany, aczkolwiek, chcę więcej info na pw. Jeśli wasz projekt mnie zainteresuje, to maszynę dostaniecie, aczkolwiek max ilość ram którą mogę przeznaczyć na serwer metin2 to 32gb  z doświadczenia wiem, że umiejętnie zrobiony serwer przy 800osobach nie pobiera więcej niż 6-8gb. Dlatego piszę że chcę więcej info o was na pw, bo po prezentacji nie wygląda to na doświadczony team.

no 400osb tnie jakoś 2,4/3GB Maxrik ;)

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Dziecko?A ty jesteś dorosły nawet 18 lat nie masz, w ciągu  tygodnia wszystko ogarnałeś ciekawe, nauka języków programowania wymaga sporej ilości czasu  :) Ty nawet nie wiesz o czym mówisz a się udzielasz.Ty w życiu nie bd umiał source skompilować a co do czego C++ HAHA dziwne.  ;) " 52102999 [Właściciel projektu, technik oraz programista] [24/7]" 

jpHz0Iw.png

Boże kiedy ty zrozumiesz że jesteś idiotą ? Nie możesz tego nigdy pojąć ?

Zapraszam na gg :) 52102999

Opublikowano

Refresh ^^ Proszę pisać na gg:52102999 tam dokładniej się dogadamy :)

Opublikowano

Czy Ty pyskujesz?

A Ty co k***a, w internetowego bandytę pokroju Flourajna aka 15-nasto latka ze stuleją albo maksia, drugiego z bicem 15cm a kozaczy jakby był finalistą MMA się bawisz?

Opublikowano

jpHz0Iw.png

Ty się taki mądry nie rób bo patrząc jak wyglądało to 'coś' twoje pewnie jesteś na tym samym poziomie co on :-) Może troszkę UP bo umiesz szukać na devie xD i tyle.

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...