Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tam banwave?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej tak, przynajmniej na EUNE. Nie wiadomo jednak, czy będzie kolejny, czy go nie będzie. Ja w każdym razie szarpuję i boluję i jeszcze nie mam bana.

Opublikowano

Wydalem 1900 zl na lola i nie chce ryzykowac zabardzo

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Wydalem 1900 zl na lola i nie chce ryzykowac zabardzo

Jak grałeś wcześniej na # czy Bank of london, to możesz być oflagowany/oznaczony - kij wie po jak oni sprawdzali. Anyway banik zawsze możliwy, nawet jak przestaniesz teraz używać wspomagaczy :)

Opublikowano

@mario987

@1361622928-U485574.pngIkerel

Koledzy, narazie to wątpie by mnie oflagowali, gdyz exploitow nie uzywalem (1 raz base ult :D) I zawsze gralem tak (bardzo mało na tym gralem, z 15 meczy) ze poprostu odpale np. DevCassio (full legit) evade i dzida. I robie tak np. co 2 mecz i zawsze pisze ze jestem smurf itd. Btw chce tutaj zagrac tylko placement na Sharpie, bo jak mnie ostatnio wyjebalo do bronzu 4 a wygralem 7/10 (wbilem 30 wtedy) i nie gralem wczesniej zadnego rankeda to myslalem ze c**j mnie strzeli

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

@mario987

@1361622928-U485574.pngIkerel

Koledzy, narazie to wątpie by mnie oflagowali, gdyz exploitow nie uzywalem (1 raz base ult :D) I zawsze gralem tak (bardzo mało na tym gralem, z 15 meczy) ze poprostu odpale np. DevCassio (full legit) evade i dzida. I robie tak np. co 2 mecz i zawsze pisze ze jestem smurf itd. Btw chce tutaj zagrac tylko placement na Sharpie, bo jak mnie ostatnio wyjebalo do bronzu 4 a wygralem 7/10 (wbilem 30 wtedy) i nie gralem wczesniej zadnego rankeda to myslalem ze c**j mnie strzeli

Ale Riot nie banuje na podstawie skryptów, tylko czy miałeś LeagueSharpa włączonego.

Opublikowano

Rito banuje jak ktoś miał od c***a reportów i został oflagowany... w zasadzie to nie ma znaczenia czy są exploity czy ich nie ma, król polskiego challengera się chwalił, że miał w tej lidze dwa konta, na jednym dostał bana, na drugim nie, w przypadku tego pierwszego nie krył się z tym że ma skrypty, gnoił ludzi elegancko jak przystało na porządnego cheatera, reportowali go masowo, nagrywali filmiki aż w końcu Rito go oflagował, natomiast na drugim był milutki, cieplutki i gra do dnia dzisiejszego, albowiem jeszcze honory mu dają :)

Opublikowano

Ale jak np Gralem na DevCass to ciagle ktos pisal "BoL, cass cheater, Dmg hack (jeblem jak ktos to napisal xDD bo wtedy nie mialem ani L# ani BoL'a)itd itd" Mowili ze jestem recorded x4 i ide do riotu

Opublikowano

Ale jak np Gralem na DevCass to ciagle ktos pisal "BoL, cass cheater, Dmg hack (jeblem jak ktos to napisal xDD bo wtedy nie mialem ani L# ani BoL'a)itd itd" Mowili ze jestem recorded x4 i ide do riotu

To w takim razie i ty nagrywasz. Kiedy dostaniesz bana, będziesz miał dowód, że nie czitowałeś.

@topic: Fala się już ponoć skończyła, ale jeszcze nadejdzie. To nie jest koniec :)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBeard.

Wlasnie gram i przez te zjeby przegrywam. Nic nowego

@Edit

Dobra wygralem xDD Ale i tak wole sie upewnic bo jak np  bede przegrywal to wlacze L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...