Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo fajny ponieważ miło się gra i jest fajna atmosfera gracze są mili i można uzyskać od nich pomoc

@SK OperatoR

Kiedy naprawicie lokalizacje ip ?

Ogólnie lokalizacja IP jest wyłączona więc nie mamy pojęcia czemu nie da się nadal połączyć, jak dowiemy się co z tym zrobić damy znać.

fajnie się gra tylko że od ostatnia nie wiem czy jakieś ataki macie czy co ale po prostu kicka i nie da się tak grać a jak nie kicka to LAG

Tak, od trzech dni dostajemy masakryczne ataki DDoS co powoduje te lagi, najlepsze jest to że są one nawet z Chin.

Mam pytanie !! Czy w waszej paczce jest może LegacyJavaFixer czy trzeba się bawić w stare wersje javy ?

Nie ma, żeby zagrać na naszym serwerze wymagana jest Java 8u11 ( oracle.com ).

logo.png

Opublikowano

@krzysiek456790

będzie możliwe jak naprawią też się o ty pytam, trochę mnie to denerwuje że z bratem nie mogę grać ale takie jest życie

ostatnio chciałem się zalogować i nie mogę bo brat już gra, czy jest możliwość grania kilkoma kontami na jednym IP?

Słuchajcie.

Ogólnie we wszystkich plikach mamy ustawione na 2. Czyli normalnie 2 osoby powinny się połączyć, lecz nie wiemy dlaczego ale jakiś plugin to blokuje, od kilku dni staramy się go skasować.

logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten serwer to dno, celowe nastawienie pod hajs. O czym mówię? O wymuszaniu na graczy kupna rang premium typu gold przez blokowanie min. tesseractów ; ).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Dlaczego w IndBuildCraft nie ma ufo87654321 ? :( Już chciałem grać, ale widze że sie administracja zmieniła. No cóż, może spróbuje

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...