Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chyba juz wiem czemu co raz mniej gram w ta gierke

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, ale na soloq zawsze były i będą zwierzęta. Nie ma co się poddawać, trzeba próbować dalej.

Opublikowano

­dzienki za slowa otuchy ja sie jeszcze nie poddaje i wierze ze spotkam prawdziwa druzyne z krwi i kosci

Opublikowano

­dzienki za slowa otuchy ja sie jeszcze nie poddaje i wierze ze spotkam prawdziwa druzyne z krwi i kosci

liczę, że w tym sezonie również skrzyżujemy autoataki na rankedzie.
Opublikowano

­AYzVaU7.jpg

musiałem wjechać na fizza żeby wygrać w tym piekle!!

Opublikowano

No powiem ci kolego ja ogarniam w miare mimo 24 lv wiem słabo słabo runy pod yasuo zrobione prawie są ale zawsze trafiam na wieśniaków którzy afk i tak przegrywam czasami x10 rund tak to w*****a albo np pisze 1 mid u wybieram to sie kloca i np 5 midem >.< postacie biorią no porażka na kreatorze to samo :/ szukam kogoś 20+ ogary mogą być mniejsze jak coś PW skype ts mam

Opublikowano

No powiem ci kolego ja ogarniam w miare mimo 24 lv wiem słabo słabo runy pod yasuo zrobione prawie są ale zawsze trafiam na wieśniaków którzy afk i tak przegrywam czasami x10 rund tak to w*****a albo np pisze 1 mid u wybieram to sie kloca i np 5 midem >.< postacie biorią no porażka na kreatorze to samo :/ szukam kogoś 20+ ogary mogą być mniejsze jak coś PW skype ts mam

To jeszcze nic.... Poczekaj później...

Ja też tak mam... LB na midzie 8/0, z czego TOP ENEMY 10/0 oraz BOT ENEMY 5/0 ! Tak dalej!

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Tak jest było i będzie. Nie przejmuj się, że masz noob team. Ja mam noob team na rankedach i mam wywalone. Poprostu klikam "Play Again!".

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

xlvyUB6.jpg­

ja p******e ale scierwa heehe  xD 

Cleaver działa jakoś fajnie na gnarze? bo sam youmuu buduje i się zastanawiam co by było lepsze.

@Top: powodzenia w szukaniu normalnych team m8! 

DR5ChPt.png

Opublikowano

xlvyUB6.jpg­

ja p******e ale scierwa heehe  xD 

ja jakos mam farta dzisiaj i bardzo przyjemnie mi sie gra 5/2, ale te przegrane nie byly z winy mojego teamu tylko jedna z w polowie mojej <greed pod koniec z heca przegral nam to>, a jedna z powodu lepszego late enemy ..

w enemy jeden raz byl troll :p

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...