Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L4GCraft

michal9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L4GCraft

Info

IP: l4gcraft.csrv.pl

Sloty: 100

Typ serwera: Medium Survival + Gildie

Moby: ON

Nether: ON

Non-Premium: Tak

Rekrutacja: ON

Administracja

Właściciel: michal9902

RootTS: Shadow2

Admin: _Limbo_

Moderator: IgorX111

ChatMod: Danetusz

O serwerze:

Serwer jest całkiem świeży. Administracja jest aktywna. Osobiscie zajmuję sie skryptami więc jest szansa zrobienia skrytpów pod zachcianki gracza. Prócz wielu skryptów mamy również mnóstwo pluginów. Na serwerze panuje mila atmosfera. Zapraszamy na rozmowy z administracją na naszym serwerze TeamSpeak. Więcej informacji na serwerze.

ScreenShoty:

1357314235036491307539.jpeg

8852914235036491307539.jpeg

5262714235036491307539.jpeg

7410614235036491307539.jpeg

6906814235051011307539.jpeg

Opublikowano

OMG kolejny serwer z niby autorskimi pluginami. Wbilem spawn 2/10. Wlasciciel jeszcze sie chwali ze napisal skrypt na /vip /drop itp. Pluginy FunnyGuilds stowniarka kukubaczka. Dalej juz niewymieniam bo szkoda pisac. Administracja +12. Pozdro Polecam nie wbijac.

Ps. O spawnie to troche za malo dalem dam 4/10.

--

Opublikowano

@Codii Bardzo milo ze zostawiles nam recenzje serwera, lecz znajdz mi serwer gdzie sa same autorskie skrypty lub pluginy, a chwalic sie? Nie jestem tego taki pewien, ciagle narzekales ze nic sam nie potrafie zrobic wyzywajac mnie wiec wytlumaczylem tobie co mamy autorskie. Jezeli chodzi o stoneiarke, jest na to plugin ktory mozesz znalezc na bukkicie :)

Opublikowano

1. Nie wyzywalem tylko mowilem ze nie macie autorskich

2. te stowniarki to sa kukubaczka

3. Ciagle mowisz ze masz same autorskie pluginy a tak nie jest

4. nie mowiles ze masz tylko czesc autorskich

Duzo pluginow

Autorskie Pluginy/Skrypty

To chyba swiadczy o tym ze same autorskie a nie czesc. Mogles geniuszu dopisac ze czesc macie autorskie takie jak /vip /drop ahahahahah. A czesc nie. Moglem zrobic ss jak sie chwaliles tym skryptem na komendy typu /vip /drop itp.

--

Opublikowano

@Codii

Osobiscie nie mam ochoty nikogo obrazac lecz tacy ludzie jak ty dzialaja mi na nerwy.

Duzo pluginow

Autorskie skrypty/pluginy mowi mi cos typu ze jest duzo pluginow i takze sa autorskie skrypty/pluginy.

Po raz kolejny tlumacze tobie ze nie mam sie czym przechwalac poniewaz i tak piszac skrypt na sam drop osiagnalem wiecej jako skrypter niz ty :)
Mowilem tobie, powiedz mi na co chcesz skrypt, to tobie napisze, ale ty nadal mi ublizales ze serwer jak kazdy inny. Oczywiscie poniewaz nie wiem czy wiesz, ale zrobic mechanizmy typu essentials zajmuje sporo czasu...

Opublikowano

Reklama serwera ma zachecać potencjalnego gracza do odwiedzenia serwera, tutaj nic takiego nie ma

Reklama z generatora, brak screenow.

@topic prezentacja serwera? 2/10

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...