Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Co zmienić do 200k? BPL

Madith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15): 15

Link do składu/zdjęcie z gry: http://www.futhead.com/15/squads/17817164/
Platforma: PC
Maksymalna, ostateczna cena nowego składu: 200k
Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): 4 z tyłu, reszta obojętnie
Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): obojętne
Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): dowolni
Czego oczekuję: Atak/pomoc 4* skill/weak foot (w miarę możliwości), dobry skład na 3-4 ligę

Opublikowano

tak o nazwę :)

fajne składy ale moze ktoś coś jeszcze fajnego wrzuci - serio hart lepszy niz cech/de gea ? czy chodzi o cene ?

Opublikowano

tak o nazwę :)

fajne składy ale moze ktoś coś jeszcze fajnego wrzuci - serio hart lepszy niz cech/de gea ? czy chodzi o cene ?

Wystarczy przejść w pełną edycję, aby zmienić nazwę tematu.

Według mnie Hart jest lepszy niż Cech, ponieważ ma znakomite parady i refleks. Oczywiście De Gea jest najlepszy z tej trójki. 

­

Opublikowano

Albo jestem ślepy albo tego nie ma tam :P

Z tych wszystkich składów tylko ten Kokoszki mógłby mi odpowiadać. Ale i tak nie przemawia za mną tak mocno, żeby zacząć przerabiać swój aktualny team.

Może jeszcze ktoś ma jakieś propozycje ? Może 200k to mało żeby zrobić coś lepszego ?

Aktualnie jestem w 4 lidze, na razie ten skład daję radę i gra się nim całkiem przyjemnie ale na pewno jest coś lepszego :)

//EDIT

W sumie wczoraj wszedłem do 3 ligi :) Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły jak przerobić ten skład na coś lepszego to bardzo proszę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...