Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile fps w lolu

sewaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanko ile bede miał fps na lolu

parametry

procesor AMD A6-6310 Apu with AMD Radeon R4
Graphics 1,80 GHz
Typ systemu 64 bitowy system operacyjny ,procesor x64
Karta grficzna AMD Radeon R4 Graphics

Opublikowano

­Laptop? RAM? Bez tego nie da się konkretnie ocenić... moc laptopa jest zdecydowanie mniejsza od komputera no i po nagrzaniu są zdecydowanie spadki fpsów.

Opublikowano

­Laptop? RAM? Bez tego nie da się konkretnie ocenić... moc laptopa jest zdecydowanie mniejsza od komputera no i po nagrzaniu są zdecydowanie spadki fps 

tak to laptop i niezauwazylem zeby sie zagrzewał

Opublikowano

Mógłbym się dołączyć do pytania? posiadam:

Intel Bay Trail Atom Z3735G 4x do 1,83 Ghz

Intel HD Graphics 4000

RAM 1GB DDR3 (z Gameboosterem do 650MB nieużywanego, w trybie modern do 800MB)

Windows 8.1 32bit

ekran 1280x800

Sam nie sprawdzę jak, ponieważ brakuje mi troche miejsca na dysku i nie wiem czy warto usuwać partycję Recovery by zagrać w wolnych chwilach w szkole/w trakcie drogi na Boty lub ewentualnie Normala

(Urządzenie to Tablet <_> )

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

tak to laptop i niezauwazylem zeby sie zagrzewał

W takim razie grałeś już na tym laptopie, czy nie nagrzewa się przy normalnej pracy?

­

Opublikowano

W takim razie grałeś już na tym laptopie, czy nie nagrzewa się przy normalnej pracy?

­

przy normalnej pracy  gdy by sie zagrzewał moge dokupic podkładke pod laptopa z takim wiatrakie i laptop sie nie zagrzewa 

Opublikowano

przy normalnej pracy  gdy by sie zagrzewał moge dokupic podkładke pod laptopa z takim wiatrakie i laptop sie nie zagrzewa 

Naprawdę podstawka dużo nie da, no zależy ile możesz na nią wydać.

Ja mam za 50 złotych no i bez niej laptop mi się po prostu wyłącza. 

Przy grach na 100% laptop się nagrzewa, bo wykorzystuje procesor, ram, no chyba wszystko! 

Wydaje mi się że twój laptop jest ciut lepszy od mojego, dlatego na pewno na niskich będziesz mieć 60 fpsów! ;)

­

Opublikowano

@LordDraco

Intel HD Graphics 4000

Windows 8.1 32bit

ekran 1280x800

Sam nie sprawdzę jak, ponieważ brakuje mi troche miejsca na dysku i nie wiem czy warto usuwać partycję Recovery by zagrać w wolnych chwilach w szkole/w trakcie drogi na Boty lub ewentualnie Normala

TABLET? xD

Opublikowano

Intel HD Graphics 4000

Windows 8.1 32bit

ekran 1280x800

Na tablecie w lola nie zagrasz lol.

Opublikowano

Na tablecie w lola nie zagrasz lol.

Zakupiłem kartę SD UHS 48mb/s , lol działa na 30 fpsach na botach.

Jak nie zagram jak zagram? xD

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

max 45 fpsow ...

LUDZIE GDY KUPUJECIE LAPTOPY TO ZWROCCIE UWAGE NA INNE PODZESPOLY A NIE NA WERSJE WINDOWSA I RAM ..

potem placz w necie ze omg 5 fps w tf.

ta tylko to nie moj laptop bo ja sobie kupiłem konsole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...