Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 Pl Jak Dobrze Się Dorobić ?

PrOMaNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Chce pokazać wam sposób jakim możecie w 15 minut mieć FMS lub inne rzeczy .

Dobra to zaczynamy .

Potrzebujemy .

KamerModPL - potrzebna opcja ghost

MultiHack z opcją auto pick .

Włączamy grę oraz multi hacka zaznaczamy opcje Auto Pick i patrzymy się w mieście czy jest jakiś typek około 30-35 lvl . Jeżeli interesuje nas item np nosi " FMS " to piszemy do niego coś takiego [ pamiętajmy że musimy mieć coś żeby go zachęcić ] :

Ej , chcesz moją Kase [ tu możecie coś wybrać ale trzeba mu pokazać ] bo kończę z grą !! jechany kowal ...

On odpisuje " tak"

Czasami bywa że chce żebyś my mu pokazali item jakim go zachęcamy .

piszecie takie coś " jak mnie zabijesz i oddalisz sie odemnie daleko tam gdzie nie ma ludzi i wyrzucisz na chwilę swojego FMS'a i odrazu go podniesiesz [ Uwaga nie każdy się nabiera ]

On mówi OK . Zdejmujemy itemy on nas zabija . Klikamy na opcję GHOST i idziemy za nim [ czasami chce nasz oszukac i wywali slaby item więc najlepiej patrzec czy zdejmuje FMS ]

Ja tak w godzine cały EQ w FMS i RIB .

On zdejmuję wywala i niczym się obejrzał FMS jest w twoim EQ . Wylogujcie się szybko albo cos .

Metin2Mod by kamer znajdziemy w google multihacka na tej stronie ..

Potrzebne linki :

Link : http://www.speedysha.../398810220.html KamerMod

Skan : http://www.virustota...5d05-1257860734

Jeżeli to już było to sorki .

Jeśli ci pomogłem daj + to nie boli :)

Robie spolszczenia na privy za free !

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś był tak naiwny. Ten pomysł byłby zbyt podejrzliwy. Mało kto się na to zgadza.

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

no ja ci mówie w godzine caly eq w ribach i fms'kach . Koxow z 80 lvl nie nabierzesz

Jeśli ci pomogłem daj + to nie boli :)

Robie spolszczenia na privy za free !

Opublikowano

No raz się może wam udać, szczególnie wam polecam zrobić postać którą się nie gra bo potem...tolerancja zjechana do końca metina

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Czy wy jesteście normalni ? Zrobiłem taki temat chyba w lutym , a wy robicie w huj tych plagiatów po co to ?

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...