Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MusicBot a kanały

pr0chu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałbym dowiedzieć się informacji na temat Music Bota na Głównym Kanale TeamSpeak3, te Pytanie kieruje do Użytkowników Sewerów TeamSpeak3. A więc do rzeczy....

Posiadam 9 Botów muzycznych, parę na Kanałach muzycznych a parę prywatnych na Kanałach Administracji, jeden bot jest na kanale Głównym TS3 i o to jest to pytanie czy użytkownicy chcą mieć Muzykę na Głównym Kanale że jak Się łączą z TS3 to od razu Muzyka gra czy jednak lepiej dać tego bota na jeden z kanałów Muzycznych aby była cisza jak się łączą ?

Proszę o odpowiedz oraz uzasadnienie jej.

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

Opublikowano

Zazwyczaj na poczekalniach grają DJ, boty muzyczne powinny być moim zdaniem porozstawiane po kanałach muzycznych, chyba nikt nie chce wchodzić na serwer na którym za chwilę może słuch stracić, nie lubię takiego czegoś osobiście.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Witam, Chciałbym dowiedzieć się informacji na temat Music Bota na Głównym Kanale TeamSpeak3, te Pytanie kieruje do Użytkowników Sewerów TeamSpeak3. A więc do rzeczy....

Posiadam 9 Botów muzycznych, parę na Kanałach muzycznych a parę prywatnych na Kanałach Administracji, jeden bot jest na kanale Głównym TS3 i o to jest to pytanie czy użytkownicy chcą mieć Muzykę na Głównym Kanale że jak Się łączą z TS3 to od razu Muzyka gra czy jednak lepiej dać tego bota na jeden z kanałów Muzycznych aby była cisza jak się łączą ?

Proszę o odpowiedz oraz uzasadnienie jej.

Pozdrawiam pr0chu.

Do tej pory jak widzę specjaliści nie wykazali się bystrością. ^_^

@topic

Z swoim pytaniem powinieneś się kierować do użytkowników którzy spędzają czas na twoim serwerze głosowym. Jeżeli Bot Muzyczny jest ustawiony na domyślnym kanale a po wejściu na serwer daje po "uszach" to po prostu zmniejsz jego głośność. Każdy użytkownik komunikatora posiada możliwość ustawienia głośności bota czy też innego użytkownika na serwerze (Change Volume) dostosowując go do swoich potrzeb. Owszem równie dobrze możesz umieścić bota na kanale gdzie każdy z osobna może wejść i słuchać muzyki. Preferuje pozostawienie bot'a i dostosowanie jego głośności aby nie "Cytat: stracić słuchu" podczas połączenia z serwerem.

Opublikowano

Zazwyczaj na poczekalniach grają DJ, boty muzyczne powinny być moim zdaniem porozstawiane po kanałach muzycznych, chyba nikt nie chce wchodzić na serwer na którym za chwilę może słuch stracić, nie lubię takiego czegoś osobiście.

Dziękuje za odpowiedz, tak czasami uszy bolą a też nie zawszę muzyka która się podoba, co do DJ nie posiadam ich aktualnie, za nikt u mnie jeszcze nie siedzi :( mam nadzieje że to się zmieni.

U mnie osobiście jest jeden bot i tylko na poczekalni :)

No, też tak miałem ale gdy portfel za gruby trzeb go opróżnić, postanowiłem na kanały muzyczne dać boty i jakoś grają se, inne typy muzyki na innych kanałach aby każdy mógł sobie zdecydować co chce słuchać, w Twoim wypadku to nie możliwe nie zrozum mnie źle, 100% szacunek do twej pracy.

Daj bota na inny kanał. Tak będzie najlepiej :) A na poczekalni niech gra jakiś Dj :)

Jak już pisałem nie mam DJ ale dziękuje za odpowiedz, na Serdecznie witamy będzie cisza, chyba że zrobię coś takiego jak użytkownik się łączy z serwerem to mu wiadomość powitalna idzie, hmmm a nie muzyka napitala.

Do tej pory jak widzę specjaliści nie wykazali się bystrością.  ^_^

@topic

Z swoim pytaniem powinieneś się kierować do użytkowników którzy spędzają czas na twoim serwerze głosowym. Jeżeli Bot Muzyczny jest ustawiony na domyślnym kanale a po wejściu na serwer daje po "uszach" to po prostu zmniejsz jego głośność. Każdy użytkownik komunikatora posiada możliwość ustawienia głośności bota czy też innego użytkownika na serwerze (Change Volume) dostosowując go do swoich potrzeb. Owszem równie dobrze możesz umieścić bota na kanale gdzie każdy z osobna może wejść i słuchać muzyki. Preferuje pozostawienie bot'a i dostosowanie jego głośności aby nie "Cytat: stracić słuchu" podczas połączenia z serwerem.

Drogi, Itanie nie rozumiem co ma Pan na myśli " Do tej pory jak widzę specjaliści nie wykazali się bystrością."

Ale do rzeczy, Jak już wspominałem w innych postach mam nie wielki TS3 i nie mam tam tak ludzi, Ci co są owszem popytałem się dali mi odpowiedz co jestem im w 100% wdzięczny, i rozumiem że Pan napisał bo też o tym nie wiedział, ale wiadomo że jak chce mieć się więcej użytkowników trzeba też popytać się tych których nie ma na TS trzeba robić serwer pod użytkowników a nie pod siebie. I wiadomo że każdy może sobie zmienić jego głośność czy też zmutować bota ale jak pierwszy raz ktoś wejdzie może też nie spodoba się ta muzyka i mu serwer przez pierwsze wrażenie nie przypaść do gustu, wszystko staram się rozważyć.

Dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...