Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy pójdzie mi Arma 2 na tym sprzęcie .  2.

Proc: Intel® Core™ i5 CPU 2.53GHz
Ram:3,00 GB
64Bity
Karta graficzna :ATI Mobility Radeon HD 5470

2.Czy opłaca się to wgle kupować i ile osób w to gra ? Mam na myśli muli.

3.Znacie jakieś fajne gry typu warz , dayz  czy coś ale ,żeby poszło na moim gówniaku ;d

2v1xidf.png

Opublikowano

1.Tak pójdzie ci Arma 2 na minimalnych/średnich

2.Moim zdaniem opłaca się ale słyszałem że są problemy z nią to znaczy coś jest nie tak z serwerami, jak bym miał wybór to bym kupił jeszcze dodatek Arma 2 OA i zagrał w DayZ.

3.Mogę ci polecić kilka gier :

-Killing Floor 

-Unturned 

-Rust 

Opublikowano

1.Tak pójdzie ci Arma 2 na minimalnych/średnich

2.Moim zdaniem opłaca się ale słyszałem że są problemy z nią to znaczy coś jest nie tak z serwerami, jak bym miał wybór to bym kupił jeszcze dodatek Arma 2 OA i zagrał w DayZ.

3.Mogę ci polecić kilka gier :

-Killing Floor 

-Unturned 

-Rust 

Czyli mam rozumieć ,że ten dodatek dodaje takie coś podobne do dayz w armie ? Czy to taka modyfikacja serwerów .

/Edit A no i zapomniałem ile osób gra w tą arme ? :D 

2v1xidf.png

Opublikowano

/Edit A no i zapomniałem ile osób gra w tą arme ? :D

Całkiem sporo biorąc pod uwagę, że gra ma już trochę lat i że już od dawna jest trójka.

Jest wiele pełnych serwerów, nie będziesz miał problemu ze znalezieniem kogoś na multi.

W A2 OA gra jeszcze więcej osób.

Opublikowano

Coś koło 5-6 tys gra w to ? :D Bo mam dylemat czy arma 2 z dodatkiem czy 7 days to die :P

Coś koło tego, jeżeli to ja bym miał wybór to bym brał arme 2 dlaczego? ponieważ gra jest bardzo fajna,stabilna, można spokojnie pograć z kolegami na różnych serwerach a na dodatek jeżeli byś się zdecydował na dodatek OA to jeszcze będziesz mógł grać w DayZ tak jak to napisałem wcześniej a w 7 Days To Die tego nie ma, gra jest też dość ciekawa ale szybko się nudzi, gdy grałem w tą grę to po tygodniu może dwóch zaczęła mi się nudzić bo jak już wszystko wybudujesz to jedynie co ci pozostaje to walczenie z zombie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...