Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, chciałbym wam przedstawić prostego bypassa napisanego w c++ z wykorzystaniem windowsowej konsoli.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Program sam znajdzie proces gry i ominie zabezpieczenia.                                                                           

Aktualnie GMP jest zabezpieczone przeciw takim programom jak Cheat Engine, ArtMoney, OllyDbg, IDA itd.   

Bypass sobie z nimi wszystkimi poradzi, nadpisując odpowiednie dane.                                                         

Oprócz wyżej wymienionych program zmienia swoją nazwę, aby zapobiec szybkiemu wykryciu.                        

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7bc37b8fa293da88367fd9db47c6bf41496fee616e3121a2ebb00ea62d8b152d/analysis/1421848004/

Pobieranie:

http://hostuje.net/file.php?id=f9d52ead70bc42750d36696fa870826d

Instrukcja:

- Załącz bypass'a/ wejdź na serwer (kolejność nie ma znaczenia)

- Uruchom wybrany przez siebie program (Cheat Engine etc.)

- Róbta co chceta :)

Autor: Deaven/Gharak (mój drugi nick)

EDIT: Ponoć nie działa - nie wiem, aktualizować go nie będę.

Opublikowano

Widać, dlaczego warto przejść na G2MP(Nie wiem czemu, ludzi wrócili na GMP). Sprawdzę sobie potem jak będzie działać i dam edit'a.

Niby czysty, ale i tak pokazuje mi, że robak.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Niczym nie był szyfrowany, wszystkie odwołania do WinApi są widoczne jak wrzucisz plik do debuggera.Zapewniam, że to robak nie jest - za mała ilość osób gra w GMP aby opłacało się robić coś takiego :)

Btw. bypass może też działać na G2mp, aczkolwiek go na nim nie testowałem.

Opublikowano

Nie działa.

Wyłącza się przy starcie? Jakiś error pokazuje? Napisz więcej.

Opublikowano

Mi działa dobrze. + za robotę. Polecam wszystkim bo czasami niezły ubaw na cheat engine.

Jednakże, już nie działa. Odpalam, wchodzę, to się inicjuje, a jak odpalam CE to się wyłacza GMP. 

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...