Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty wykorzystujące exploity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dostałem bana na swoim koncie za "wykorzystywanie błędów w grze" więc domyślam się, że chodzi właśnie o exploity.

Chciałbym się dowiedzieć, które skrypty posiadają exploity, żeby ich nie używać. Chodzi o skrypty do postaci jak i utility.

Od razu pytanie czy skrypty: baseult3, tracker, master activator oraz evade posiadają exploity? Rozumiem też, że jeśli w skyprcie devcassio zaznaczą opcję " I'm legit" to wtedy skrypt nie korzysta z exploitów tak?

Opublikowano

baseult 3 korzysta z exploita, wykrywa recall we mgle wojny, tracker w sumie chyba nie, evade raczej też nie, ale ogólnie myślę, że to nie ma większego znaczenia, jak posypała się wcześniej fala banów, to ludzie mówili, że grali np. tylko na zoomie a i tak dostali bana, ja napierdalam na wszystkich exploitach jakie tylko istnieją, nawet się z tym specjalnie nie kryje, wyzywam tych noobków, wyśmiewam ich że nie mają bolika i płaczą, bo zazdroszczą czy coś, żeby ich jeszcze bardziej podkurwić i bana zero(niewykluczone że już mnie oflagowali i w przyszłości poleci),

tak że ziomeczku,nie martw się tym, zapuśc nowe konto na volibota i autosharpporting, poczekaj do 30 i ciesz się dalej używania exploitów :D

ja sobie tak robię konta zapasowe :P (chociaż możliwe, że ja poleci ban, to na wszystkie, ale uj z tym)

Opublikowano

baseult 3 korzysta z exploita, wykrywa recall we mgle wojny, tracker w sumie chyba nie, evade raczej też nie, ale ogólnie myślę, że to nie ma większego znaczenia, jak posypała się wcześniej fala banów, to ludzie mówili, że grali np. tylko na zoomie a i tak dostali bana, ja napierdalam na wszystkich exploitach jakie tylko istnieją, nawet się z tym specjalnie nie kryje, wyzywam tych noobków, wyśmiewam ich że nie mają bolika i płaczą, bo zazdroszczą czy coś, żeby ich jeszcze bardziej podkurwić i bana zero(niewykluczone że już mnie oflagowali i w przyszłości poleci),

tak że ziomeczku,nie martw się tym, zapuśc nowe konto na volibota i autosharpporting, poczekaj do 30 i ciesz się dalej używania exploitów :D

ja sobie tak robię konta zapasowe :P (chociaż możliwe, że ja poleci ban, to na wszystkie, ale uj z tym)

ban niepoleci na wszystkie, szczegolnie, jak zrobisz konta na roznych emailach (jest szansa ze jak potwierdziles konta zd tym samym emailem to cie na nich zbnauj,a jezeli niepotwierdziles tonie ma szans na bana na wiewcej niz 1 konto)

Hello there.

Opublikowano

Ale wydaje mi się że zoom hack też wykorzystuje exploit i ze głównie na tym się opiera.

Opublikowano

Ale wydaje mi się że zoom hack też wykorzystuje exploit i ze głównie na tym się opiera.

Zoom hack jest całkowicie niewykrywalny. Spoofuje PKT_World_SendCamera_Server, przez co jest bezpieczny.

"wykorzystywanie błędów w grze" - Riot ma na myśli używanie LeagueSharpa/BoLa/czegokolwiek innego ingerującego w grę.

Nie powiedzą Ci przecież prosto w twarz 'bana dostałeś za exploity', bo następnym razem je wyłączysz i 0 bana.

Opublikowano

ban niepoleci na wszystkie, szczegolnie, jak zrobisz konta na roznych emailach (jest szansa ze jak potwierdziles konta zd tym samym emailem to cie na nich zbnauj,a jezeli niepotwierdziles tonie ma szans na bana na wiewcej niz 1 konto)

ale na każdym używam eLika :D i to troszkę widać, że gra bot a nie człowiek, więc reportów mam tam pewnie od cholery, raz miałem taka akcję, że nawet siedziałem przed pc i oglądałem co się tam dzieje - typ z mojego teamu zorientował się (ten za którym chodziłem) i zabijał mnie o barona dla beki, tzn. atakował go i odsuwał się, na tyle że moja postać zostawała w środku i mnie biła a jego stała bezpiecznie ;/

Aaaaale w sumie nie ma się czym martwić :P

Opublikowano

baseult nie ma exploita, jest to zwykla bajka poniewaz baseult pakietem dowiaduje sie kiedy przeciwnik kliknał recalla i pozniej koordynuje to czasowo i strzela na enemy spawn, jeżeli to exploit to tak w sumie l# to jeden wielkie exploit

uwazaj tylko na NFD i na jakies obvious typu botrk exploit etc.

Opublikowano

Czyli exploit. Bo chyba samemu, bez użycia LeagueSharpa nie dowiesz się, kiedy wróg recalluje?

ale jak riot ma to sprawdzic ze ty odbierasz pakiet? jak ktos uzywa tego jak jakis retard  ze nikogo nie widzi i ultuje no to dostanie bo jest idiotom to jest to samo co jakbyś evade bez humanizera uzywal i poszedl na kolacje.

Opublikowano

ale jak riot ma to sprawdzic ze ty odbierasz pakiet?

W ten sam sposób, jak LeagueSharp sprawdza odbierane pakiety. Ale to prawda, Riotu to nie obchodzi.

Opublikowano

Tak czy siak zamierzam grać bez exploitów, dostanę bana to się zacznie od nowa. Żadnych pieniędzy w gre nie wkładam więc nie szkoda :D Tak więc poproszę o liste skryptów z exploitami. Dzięki z góry!

Opublikowano

Tak czy siak zamierzam grać bez exploitów, dostanę bana to się zacznie od nowa. Żadnych pieniędzy w gre nie wkładam więc nie szkoda :D Tak więc poproszę o liste skryptów z exploitami. Dzięki z góry!

Aktualnie nie ma chyba zadnych exploitow za ktore mialbys dostac bana. Mozesz sprobowac grac kasia razem z E zza plecow i robic penty 1v5 (like me). Ew. na forum joduska widzialem Q exploit ashe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...