Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternia Last Chaos

boootek

Fajny serwer  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy op?aca si? gra? na tym serwie??

• Tak. Serwer ma mi?? i przyjemn? atmosfere
      14
    • Tak, ale nudzi sie expienie
      3
    • Nie, poprostu nie lubie prywatnych
      0
    • Nie, ten serw to gniot
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka właśnie ściągam tego serwa i oto moje pytanie jaki on jest??

Jaką postać wybrać na początek i jak szybko zarobić były już 2 tutki ale w ani jednym nie było nic oprócz linku i jak zrobić konto itp.

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Serwer fajny expienie wcale nie jest takie nudne pod warunkiem że wiesz z kim kumplować i gdzie iść expić :D Pozdro dla kolegów z niemiec z którymi poszłem na "budynie" :lol: :lol: !! z 43 do 45 wbiłem za jednym potworem z expb :D <_<

x

Opublikowano

Pidzamka - było by miło gdybyś powiedział jak zdobyć te free coinsy ^^

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Postac z nickiem Leszek wezmie cie do gildi ale jak cos jej sie spytasz odrazu wywali radzilbym go unikac i jego gildi tez

Opublikowano

booootek poczytaj troche na temat Last Chaos, bo wszystko co chciałeś wiedzieć to tu pisze. Ja byłem zajęty i 4 razy Cie prosiłem o to żebyś sie na chwile zamknął to mi w kółko pisałeś na PW z takimi pytaniami, że głowa mała... Nie potrzebuje newbie w gildii (co biją 30poziom w miesiąc i nie mogą sie zdecydować na postać), bo nie jest tylko po to żeby była.

/// http://www.mpcforum.pl/topic/136594-poradnik-eg-lc-jak-zrobic-dobra-postac/

Jak zdecydujesz sie kim chcesz grać i zmądrzejesz to zapraszam ponownie.

x

Opublikowano

lol pisalem na gildijnym jezeli tak nie mozna pisac no to juz problem gildi a na prywatnym masz z 3 postacie hahah wez opanuj moze bo...

Prosze o zamkniecie tematu

Opublikowano

co to ma do tego ile ma postaci >>;] Witam ty masz nick Leszek kiedy bedziesz gral najczesciej nie moge cie nigdy uchwycic ;] pytan nie bede zadawal znam sie dobrze na grze (gram szelma moim zdaniem najciekawsza posctac :]) licze na szybka odp

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

jak grasz to pisz do mnie (jakos cie nie moze znalesc moj nick Jeki20

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...