Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellcat

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli czołgiem t67 bez większych problemów wyciskam 1500-2000 (max 2500) obrażeń to wymaksowanym Hellcatem dam radę zdziałać 4000 obrażeń? Będzie tak samo łatwo zrobić 2k obrażeń czy o wiele trudniej? Pytam bo nie mam pojęcia czy szybciej wymaksować Hellcata czy grać dalej T67 i kończyć załogę.

Opublikowano

prawdopodobnie łatwiej tyle że T67 jak cię wywali na Vii to możesz robić pod spota i kampić w krzaku a Hellcat raczej takiego dobrego kamo nie ma szczególnie na VIII

Opublikowano

No niestety będziesz miał utrudnione zadanie...po tym jak mocno go znerfili - większy rozrzut kółka podczas jazdy, mniejsza prędkość cofania itd. ten czołg stał się cięższy do "ogarnięcia". Nwm jak teraz, ale kiedy ja nim grałem miał bardzo dobry współczynnik kamuflarzu, lepszy od starego T49 ( teraz T67 ) ...swoją drogą jeżeli wyciągasz ponad 2 kafle dmg co bitwę to myślę, że dasz sb radę z realizacją tego celu. Powodzenia !

Opublikowano

No niestety będziesz miał utrudnione zadanie...po tym jak mocno go znerfili - większy rozrzut kółka podczas jazdy, mniejsza prędkość cofania itd. ten czołg stał się cięższy do "ogarnięcia". Nwm jak teraz, ale kiedy ja nim grałem miał bardzo dobry współczynnik kamuflarzu, lepszy od starego T49 ( teraz T67 ) ...swoją drogą jeżeli wyciągasz ponad 2 kafle dmg co bitwę to myślę, że dasz sb radę z realizacją tego celu. Powodzenia !

Może nie 2 kafle co bitwę ale te 1500 wpada. Dzięki za pomoc wszystkim, jadę w maksowanie Hellcata. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...