Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# skrpty oplacalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem dłuższą przerwe z LoLem i z L#  i chcialbym zapytac , które skrypty obecnie sa "dobre" chodzi mi o skrypty typu evade itp , ktore moge sobie odpalic i mi coś dadza :). I które postacie kosza obecnie :) Pozdrawiam za dobre odp (y)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Evadee jest dobre na kazdą postać, lecz aby wyglądało to bardziej realnie polecam opcję, "Dodge only Dangerous Spells".

Generalnie jeżeli będziesz ich odpowiednio używał to duża większość skryptów da ci naprawdę fajny efekt ;).

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Bil3T

Evade to ogarniam ale co daje np. Kappa,EloSHarp,Anti-rage, PastingSharp, Spin2win, Pianosharp, blackfeeder, leagueSharp.network , cya nerds , veteran mode , golderino , Mid or Feed , ContorlSharp  + Mam 3 marksmany od :Esk0r ,legacy3 , xQx cos tam i który z nich najlepszy jest? :D

Opublikowano

@kiramira

założ swoj teamt a nie spamujesz mi w moim :)

Evade to ogarniam ale co daje np. Kappa,EloSHarp,Anti-rage, PastingSharp, Spin2win, Pianosharp, blackfeeder, leagueSharp.network , cya nerds , veteran mode , golderino , Mid or Feed , ContorlSharp  + Mam 3 marksmany od :Esk0r ,legacy3 , xQx cos tam i który z nich najlepszy jest? :D

odpowie ktos? :)

Opublikowano

@Bil3T

kappa - spamuje na chacie kappą.

elosharp - nad, lub pod nickiem przywoływaczy widnieje napis z informacją, gdzie w tym momence się znajdują np.: Gold IV, lub Platinum III

Pianosharp - ==

Blackfeeder - skrypt do feedowania.

LeagueSharp.network - ==

cya nerds - ward jumper.

veteran mode - Przy włączeniu tego skryptu, nie widzisz skilli.

golderino - pokazywał ile zarobił golda Twój i enemy team.

mid or feed - paczka skryptów, zawierająca kilka skryptów.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...