Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sjsro

laska-skowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wiele pytań co do Sjsro (to mój 1 priv SRO). Proszę o doświadczonych graczy tegoż serva, żeby mi odpowiedzieli. Ok 1 to Jak tu najszybciej kase zarabiać (na 30 lvl'u bow'em). Podajcie przynajmniej z 4-6 sposoby gdzie to mogę dostać/dropnąć, za ile selać i czy trudno się to dostaje/dropi. Po 2 Jak najszybciej wbić 45-50 lvl i dużo sp, a także pro eq. z Wbijaniem jakie moby i jakie mapki(mile widziane ss), do sp na jakim bocie i gdzie najlepiej(na jakich mobkach), a z eq gdzie dropnąć/kupić i z kupnem za ile ok. kupować. Po 3 Z czego najczęściej dropią eliksirki weapon'a. Po 4 jak najlepiej rozdać skille Bow'owi . Chodzi mi o te fire, ice itd. Po 5 Gdzie najlepiej expić, a za razem dropić dobre itemki na 30 lvl'u bowem. Po 6 (dalsza część zostanie edytowana jak mi coś przyjdzie do głowy. Proszę o nie zamykanie topic'u)

@Edit

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Kasa:

1.Sprzedawac elki.

2.Itemy do npc.

3.Isc na penony i zbierac tablety co dropia pozbieraj ich kilka nascie i kasa dojdzie szybko.

Lv:

Najlepiej to na bocie

http://www.mpcforum.pl/topic/110859-bot-do-sjsro/

Set do 85 lv moze byc +3 starczy taki.

potem itemy 85-90 wbic +5 i z maxymalnym blue.

Itemy: Kupuj z npc a to co dropnie zakladaj.

malo kto sprzedaje low lv itemy chyba ze tam jest stall dzialajacy nie wiem nie gram tam.

Exp:

jak masz 30 lv to idz na earh ghosty do 32 lv potem idz na skorpiony

nie chce mi sie szukac mapki moze gdzies tutaj znajdziesz a jak nie to w google

Skille:

Pacheon/Light/Fire

Light-dodaje mag dmg

Fire-Dodaje phy dmg

Chodzi o buffy.

Opublikowano

Aha all kumam tylko nie wiem co to Reverse i te elki . Jest jakiś bot do zbierania kasy to na Pacheonie mógłbym kase zbierać przez 30 min taxił mnie gość a ja zbierałem goldy z 600 k było .

Opublikowano

Ja mam tylko dwie dobre porady. Do zbierania elixirów i golda.

Otóż przed Jangan czasami koks lvl expią na thiefach i najczęściej nie zbierają takich bzdetów.

ja tam w 15 minut 1kk zebrałem i całe Eq elixirów

fan club of movia !!

Opublikowano

Jeśli chodzi o elki to gdy taxiłem się na Wing to zauważyłem ze tam w chuj botów lata i nie zbierają itemów , gold , elk'ów po 5 min byłem zawalony elkami i miałem jasiek 3-5 itemów.

Szybka i łatwa kasa ;]

Opublikowano

Proszę powiedzieć co to są elki... Eliksiry?? Właśnie o to chodzi mam ich tylko 7 ;/ Ale na servie ludzie selają jakie Reserve coś w tym stylu po chyba po 10 kk jedno ... Co to może być ??

Opublikowano

A gdzie to reverse dropi??

Revrse nie dropi to jest NPC który stoi w mieście dla euro koło stone teleport dla chin tez w pobliżu stone jak sie nie myle.

%252eNicKo%252e.png
Opublikowano

Revrse nie dropi to jest NPC który stoi w mieście dla euro koło stone teleport dla chin tez w pobliżu stone jak sie nie myle.

co ty pierdolisz?...

nie znasz sie na prywatnych nie ma tam EURO...

Reverse scroll kupujesz za silki w grze badz od kogos za kase.

Opublikowano

Sprzedaja dlatego ze polowie ludziom nie chce sie isc na spota.

i wogole jest ladny zysk z tego ;d

Opublikowano

Może i z tych Złodziei NPC mało wypada ale jak 100 lvl nie ma grab peta to mu się samego nie chce zbierać więc zostawia.

Ja zarobiłem na jednej gdzie pięć osób expiło na Thiefah Npc ...

fan club of movia !!

Opublikowano

Na Sjsro O_o <wow> Jakim cudem ??

@Edit

Jest tu kto??

@Edit

Hellow

nadropilem pare sunow od 42 do 76 wiec sprzedawalo sie.

Grab pety wszystko co nie bylo potrzebne sprzedawalem ;d

Opublikowano

roznie dropily suny.

z tego co wiem to petow nie da sie kupywac, zablokowali to pare miesiecy temu juz.

tylko za silki sie da ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...