Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny bug - SimpleClans na spigot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Natknalem sie na to ze SimpleClans jest nie kompatybilny z spigotem w pelni, mianowicie po zmianie:

z chat-compatibility-mode: false  na true   - zmienia polozenie tagu z srodka nicku na poczatek przed rangami i wszystkim.

caly config sie resetuje.

Wgralem bukkita aby sprawdzic czy na nim dziala to poprawnie.... O dziwo dzialalo i tag jest przeniesiony na sam poczatek..

Wole uzywac spigota bo mniej zre proca i wgl... ale jesli tag ma byc w srodku nicku to ja dziekuje ;/

Jest na to jakas rada? aby np w essentials dac zmienna {tag} ?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

SimpleClans ogulnie jest zbugowane. Słyszałeś może o FunnyGuilds albo MyGuilds pobierz jeden z tych napewno ci pomogłem ;D

Opublikowano

@krzukosz

ale ja mam precious stones na serwie, bardzo dobry plugin i wspolgra z simple clansem tak ze wystarczy kogos dodac do klanu a on automatycznie jest dodany do cuba.

Cos tam czytalem ze da rade chyba mi przesunac ten tag ale bym musial miec jakis plugin inny od chatu ew cos kombinowac ale nwm od czego zaczac.

Opublikowano

Okazalo sie ze spigot 1.7.2 ma mase bugow z czatem, po reinstalacji serwera i wgraniu spigota 1.7.9 wszystko dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...