Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Na csie mam coraz droższe itemy . Chciałbym trochę zarobić , obstawiając je na cs go lounge . Problem jest jeden : od tygodnia boty są cały czas zajęte ... Sprawdzalem każda godzine i nic... Cały czas albo bony zajęte albo offline

Opublikowano

dzisiaj mija 13 dzień gdy ja nie mogę obstawiać ... TO NIE JEST PECH . Próbowałem na każdej przeglądarce , jak i bezpośrednio w csie

Opublikowano

dzisiaj mija 13 dzień gdy ja nie mogę obstawiać ... TO NIE JEST PECH . Próbowałem na każdej przeglądarce , jak i bezpośrednio w csie

Ale jak bezpośrednio w csie?

Boty są po prostu zajęte, nic nie poradzisz. W godzinach 17-24 nie masz na co liczyć.

Opublikowano

Polecam na przeglądarkę Google Chrome ściągnąć wtyczkę Lounge Destroyer. Przycisk obstaw (place bet) jest nieruchomy i można spokojnie w niego spamować.

Wysyłane za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...