Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wszystkie pomysły na serwer ! Zaproponuj co chcesz widzieć i robić na takim serwerze!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze tak jak w tytule ;)
Oprócz:Serwer na modach,easyHC
z EasyHc próbowałem lecz tego w ch**.
Nad serwerem pvp też myślałem lecz jest już dużo popularnych serwerów takich jak hipl*y
Macie ss jakie mogę mapki budować:

Umiem pisać w miarę pluginy [o skryptach nie pisze bo chyba każdy umie]
Tak więc za każda pomocną odp daje like <3

Opublikowano

Mamy napisać nasze pomysły na serwer tak? Mimo tego że napisałeś oprócz na modach, to niestety ja takie kocham.

Kocham serwery gdzie jest ponad 50 graczy i 150 modów technicznych +. Czyli mody takie jak dartcraft,enderi io, mekanism, ic2, applied energistics, thermal, dungeons, mocreatures, adventure, twilight. Są super tylko wszystkich nie pamiętam, ale z*********e się gra na nich wszystkich razem. Zawsze jest co robić, z kim walczyć, zwiedzać, latać na jetpacku itp itd.

Wiem że taki serwer jest ciężko zrobić, i wszystkie bugi trzeba usuwać. Ale co to za problem postawić serwer na huśboxie? Tam są z*******e mody 150+ survivalowe. 

Taki jest mój pomysł na serwer.

Kappa.

Opublikowano

@ Degistive
Mój brat ma serwer z modami jak chcesz mogę Ci dać link do jego kanału na pw.
Poza tym ma on 10GB lecz mody tak zeżerają pamięć że musi mieć 40 slotów żeby nie lagował mu serwer.
Dzięki za odpowiedz czekam na next

Opublikowano

Mamy napisać nasze pomysły na serwer tak? Mimo tego że napisałeś oprócz na modach, to niestety ja takie kocham.

Kocham serwery gdzie jest ponad 50 graczy i 150 modów technicznych +. Czyli mody takie jak dartcraft,enderi io, mekanism, ic2, applied energistics, thermal, dungeons, mocreatures, adventure, twilight. Są super tylko wszystkich nie pamiętam, ale z*********e się gra na nich wszystkich razem. Zawsze jest co robić, z kim walczyć, zwiedzać, latać na jetpacku itp itd.

Wiem że taki serwer jest ciężko zrobić, i wszystkie bugi trzeba usuwać. Ale co to za problem postawić serwer na huśboxie? Tam są z*******e mody 150+ survivalowe. 

Taki jest mój pomysł na serwer.

Serwer zakmodpack takie mody oferuje ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...