Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] Build - Windranger

MashiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1ap5j9t7ycou.png

drow_and_windranger_by_artofhkm-d7r3f4u.

Witam. Chciałbym wam zaprezentować dobry build do Windranger/Windrunner.

Bezpośredni link do build'a wraz z możliwością zasubskrybowania.

Build wraz z subskrybcją:

KLIKNIJ ABY PRZEJŚĆ NA STRONĘ Z BUILDEM!

Przedmioty

pxgur3pde0z1.png

Umiejętności

zpzd8ous65wm.png

---=========================================================================================================---

Opublikowano

Nawet nie wiesz co mozna zrobic z MoM :D Rzucic stuna , odpalić MoM. :) Przydatne gdy nie pakujesz w ulta tylko np w staty :D Taka alternatywa. Ja tam bardziej skupiam sie na przedmiotach kluczowych. Maksowanie W + Itemy na regeneracje many to coś pieknego. Spamowanie strzały , co za tym idzie... zmusza sie wroga aby powrocil do bazy przy czym nie dostaje xp :(OCZYWIŚĆIE W POCZĄTKOWEJ FAZIE GRY) Z reszta co ja sie bede rozpisywał ;d kazdy gra inaczej.

A co do zdjęcia :D... Też mi się strasznie podoba ;d

Opublikowano

Wow, wrka bez Aghsa :| uwierz mi, Aghanim's Scepter daje dużo więcej niż Mjolnir przy podobnym koszcie. Max attack speed z cooldownem 10s i brakiem redukcji obrażeń > Mjolnir.

BTW, imo wklejenie screenów skill i item buildu to nie poradnik.

Opublikowano

Racja co do Aghanim oraz MoM. Chodź w początkowej fazie gry MoM spełnia swoje wymagania :) CHodzby np. SCHACKLESHOT (pierwszy skill 1/q) + MoM :)

Jesli nie chcemy pakowac w ulta od razu MoM to dobry przedmiot.

Legenda
Opublikowano

Syfiato to wygląda. Startowe tylko dla mida, brak na solo gdzie ta postać dużo daje. Mogę wiedzieć ile masz mmr? 3k maks chyba.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A gdzie BKB, Sheepstick, forcestaff, blink? Też dobre są.

No wiesz, mamy tylko 6 slotów na EQ :) Gdyby linia miała 20 wieżyczek a postać 10 slotów na przedmioty , to co innego :)

W moim buildzie chodzi mi o to , że w early game można spamować bardzo często Strzałę (W) następnie po farmie złożyć przedmioty kluczowe. gdy juz je mamy są 3 przedmioty sytuacyjne. Kazdy wybrał by Aghanim :) dlatego go tam zamieściłem. Desolator fast push , mkb true strike co bardzo jest przydatny. najczesciej przy tankach czy durnym phantomie.

@Haitz co do twojego forcestaffa . Jakoś mi on nie leży w tej postaci :) bo build bardziej pod Carry. 

Force Staff jest zajeb**ty gdy gramy Blood Seekerem ;D Odpalamy ULTA i rzucamy zaklęcie force staff :D

Opublikowano

Deso+Mobilność(ForceStaff, blink)+Linken's+buty+Aghanim+Daedalus/Mjollnir

I proszę bardzo 6 slotów. Zamiast tego deadalusa/mjollnira można wziąć sheepstick(To naprawdę jest mocny disable).

graphic.png

Opublikowano

Dzięki przyda mi się, iż zaczynam dopiero grać w tą grę :)

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [DOTA 2] Build - Windranger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...