Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogadanka o Sharpie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,straszne nudy w tym dziale więc tworzę temat gdzie można sobie pogadać o owym programie zapraszam śmiało.

Możesz tutaj wyrazić swoją opinie,porozmawiać o programie o skryptach i tak dalej i tak dalej

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Mi ten program bardzo przypadł do gustu. Wygląd w stylu Metro UI jest bardzo przyjazny oraz płynny. Możliwość wyboru wielu skryptów ułatwiających rozgrywkę w League of Legends jest tylko zalążkiem tego przecudownego programu. Aplikacja jest przetłumaczona na wiele języków, co czyni ją bardziej dostępną dla ludzi, którzy nie potrafią do końca posługiwać się językiem angielskim. Profesjonalny system logowania jest wręcz nie do złamania, dlatego w internecie nie istnieją scrackowane wersje Loadera. Opcje są także niczego sobie - zoomhack pozwala nam na oddalanie kamery dalej, niż Riot zaprogramował. Jest to bardzo przydatne podczas grania po fioletowej stronie lub postaciami z umiejętnościami o dużym zasięgu (na przykład Lux). Pokazywanie zasięgu wież jest opcją, na którą wszyscy czekali bardzo długo. Konsola debugująca pozwala nam na sprawdzanie nieoczekiwanych wyjątków w skryptach. Programista może w takiej sytuacji zlokalizować błąd w kodzie i go poprawić. Same skrypty są bardzo wysokiej jakości. Ich otwartość oraz użycie najszybszego oraz najbardziej niezawodnego języka programowania powoduje, iż sam PastingSharp gra lepiej od Fakera. Wszechstronność też jest zaletą LeagueSharpa - znajdziemy skrypty nawet do sterowania postaciami za pomocą głosu! Skrypty są intuicyjne, a znaczna większość z nich jest już skonfigurowana i gotowa do natychmiastowego użytku. Od strony technicznej: program jest napisany wręcz perfekcyjnie. W Loaderze nie występują żadne błędy, natomiast sam Core jest całkowicie niewykrywalny. Podsumowując, LeagueSharp jest idealnym programem dla laików, jak i wyjadaczy League of Legends.

Opublikowano

Okej to ja skończę L# to gówno nie grajcie na tym i nie psujcie ludziom przyjemności z gry , wszystkie skrypty są do dupy i nie warto ich używać ...

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Okej to ja skończę L# to gówno nie grajcie na tym i nie psujcie ludziom przyjemności z gry , wszystkie skrypty są do dupy i nie warto ich używać ...

Zapewne sam ich używasz bo piszesz w tym dziale.

xD

Opublikowano

Zapewne sam ich używasz bo piszesz w tym dziale.

Taak , używam i to w każdej grze bo nie mogę wyjść z brązu V bo mam zawsze kijowy team którzy feedują i trollują i afczą ^^

A tak na serio , to ja nic nie używam , ani nie mam zamiaru używać. :)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Taak , używam i to w każdej grze bo nie mogę wyjść z brązu V bo mam zawsze kijowy team którzy feedują i trollują i afczą ^^

Każda opinia jest mile widziana,nie każdy musi ubóstwiać tego programiku ^^

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Każda opinia jest mile widziana,nie każdy musi ubóstwiać tego programiku ^^

nom , a reszta cheatrów zaraz się po płacze bo obraziłem ich ulubiony programik ;*

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Twoje zdanie nikogo nie obchodzi to jest forum poświęcone wszelkiego rodzaju programom które pomagają w grach nie każdy jest tak z*******y jak ty że gra bez wspomagaczy gratuluję jeśli obdarzono cię talentem koreańskiego Challengera taksówkarza.Ja używam go dlatego że mam większą chęć grania i trollowania ludzi z tym programem niż bez niego taka prawda prawie 70% ludzi w lol gra na bolu lub l# wiec po co pisać że jest on do dupy skoro spełnia to co od niego oczekują ;) wygrywasz mecze przegrane jeśli umiesz go używać.A wiec pod sumując jeśli nie lubisz grac na lol# to po co tu siedzisz po 2 lepiej pisz posty na forum lola tam z ludźmi z twojej dywizji znajdziesz wspólny temat. 

Opublikowano

Twoje zdanie nikogo nie obchodzi to jest forum poświęcone wszelkiego rodzaju programom które pomagają w grach nie każdy jest tak z*******y jak ty że gra bez wspomagaczy gratuluję jeśli obdarzono cię talentem koreańskiego Challengera taksówkarza.Ja używam go dlatego że mam większą chęć grania i trollowania ludzi z tym programem niż bez niego taka prawda prawie 70% ludzi w lol gra na bolu lub l# wiec po co pisać że jest on do dupy skoro spełnia to co od niego oczekują ;) wygrywasz mecze przegrane jeśli umiesz go używać.A wiec pod sumując jeśli nie lubisz grac na lol# to po co tu siedzisz po 2 lepiej pisz posty na forum lola tam z ludźmi z twojej dywizji znajdziesz wspólny temat.

Twoje zdanie też, zamilcz śmieciu. Właśnie dlatego koleżko owy programik jest do dupy gdyż takie dzieciaczki jak Ty sobie na nim pykają, żeby się pochwalić innym ziomkom jaką to się ma kurde dywizje diax 1 bo spacja za mnie wszystko ograła , a jak przyjdzie grać poważny mecz to Cię bronz V wgniecie w podłogę bo juz nie będzie space 2 win . Mam nadzieję , że Cię zbanują i przestaniesz grać w tą grę , bo nie jest ona stworzona dla takich n00bow jak Ty ... Bez pozdrowień .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Ja uważam że jednak L# jest przydatnym programem dzięki niemu znam podstawowe combo to prawie każdej postaci oraz 60% skillshotów udaje mi się ominąć samemu . Wystarczy próbwać się uczyć z L# chociaż i tak nie nauczysz się robić combo w 0,4 sekundy .Jako że zaczynałem w brązie i użyłem tego do wyjścia z brąu potem cały S3-S1 grałem sam i teraz w Goldzie 3 jestem w stanie bez L# wyciągnąć score 6/0/8 na topie co 2 mecz. a ze skryptów i tak najlepsze są takie jak Blackfeeder czy unban.exe lub legendarny Spin2Win

Mi ten program bardzo przypadł do gustu. Wygląd w stylu Metro UI jest bardzo przyjazny oraz płynny. Możliwość wyboru wielu skryptów ułatwiających rozgrywkę w League of Legends jest tylko zalążkiem tego przecudownego programu. Aplikacja jest przetłumaczona na wiele języków, co czyni ją bardziej dostępną dla ludzi, którzy nie potrafią do końca posługiwać się językiem angielskim. Profesjonalny system logowania jest wręcz nie do złamania, dlatego w internecie nie istnieją scrackowane wersje Loadera. Opcje są także niczego sobie - zoomhack pozwala nam na oddalanie kamery dalej, niż Riot zaprogramował. Jest to bardzo przydatne podczas grania po fioletowej stronie lub postaciami z umiejętnościami o dużym zasięgu (na przykład Lux). Pokazywanie zasięgu wież jest opcją, na którą wszyscy czekali bardzo długo. Konsola debugująca pozwala nam na sprawdzanie nieoczekiwanych wyjątków w skryptach. Programista może w takiej sytuacji zlokalizować błąd w kodzie i go poprawić. Same skrypty są bardzo wysokiej jakości. Ich otwartość oraz użycie najszybszego oraz najbardziej niezawodnego języka programowania powoduje, iż sam PastingSharp gra lepiej od Fakera. Wszechstronność też jest zaletą LeagueSharpa - znajdziemy skrypty nawet do sterowania postaciami za pomocą głosu! Skrypty są intuicyjne, a znaczna większość z nich jest już skonfigurowana i gotowa do natychmiastowego użytku. Od strony technicznej: program jest napisany wręcz perfekcyjnie. W Loaderze nie występują żadne błędy, natomiast sam Core jest całkowicie niewykrywalny. Podsumowując, LeagueSharp jest idealnym programem dla laików, jak i wyjadaczy League of Legends.

//Wydaje mi się że na tym forum jest scrackowany loader

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Twoje zdanie też, zamilcz śmieciu. Właśnie dlatego koleżko owy programik jest do dupy gdyż takie dzieciaczki jak Ty sobie na nim pykają, żeby się pochwalić innym ziomkom jaką to się ma kurde dywizje diax 1 bo spacja za mnie wszystko ograła , a jak przyjdzie grać poważny mecz to Cię bronz V wgniecie w podłogę bo juz nie będzie space 2 win . Mam nadzieję , że Cię zbanują i przestaniesz grać w tą grę , bo nie jest ona stworzona dla takich n00bow jak Ty ... Bez pozdrowień .

Raczej ten program został wydany, aby ludzie mogli na nim grać. No chyba że się mylę. Kto chce to gra, to raczej jest proste. Ty akurat należysz do osób które nie grają na sharpie więc gratuluje ;) Ja używam i będę używał. 

olasek-GoldenRak-Turcja-0.png

Opublikowano

pewnie jestes w gold pienc i teraz gnoisz smieciu dla mnie jestes gownem i wypierdalaj z dzialu

qxw0er.jpg

Opublikowano

pewnie jestes w gold pienc i teraz gnoisz smieciu dla mnie jestes gownem i wypierdalaj z dzialu

Oj, botku , botku . Dla mnie Ty jesteś poprostu nikim - kolejnym płaczącym botem bo obraziłem jego programik ;* W d***e mam takich jak Ty ...

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Oj, botku , botku . Dla mnie Ty jesteś poprostu nikim - kolejnym płaczącym botem bo obraziłem jego programik ;* W d***e mam takich jak Ty ...

Po co się udzielasz w tym temacie, skoro nie wnosisz nic ciekawego, jedynie niepotrzebny spam.  Co do programu to czasem używam, czasem nie :D Zależy jaką postacią gram, najczęściej to na adc używam :P

Opublikowano

Po co się udzielasz w tym temacie, skoro nie wnosisz nic ciekawego, jedynie niepotrzebny spam.  Co do programu to czasem używam, czasem nie :D Zależy jaką postacią gram, najczęściej to na adc używam :P

Ja się udzielam , próbuję wam uświadomić , że ten program to g****o ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Ja się udzielam , próbuję wam uświadomić , że ten program to g****o ;]

To tylko twoja opinia i już ją wyraziłeś więc nie wiem po co dalej się wypowiadasz ;V

Opublikowano

Jeśli już powstał to taki temat to nie róbcie z niego chlewu i trzymajcie się topicu i nie obrażajcie albo temat zostanie zamknięty. Po co za darmo zbierać punkty?
Jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia to takie wiadomości jak wyżej zostawcie sobie dla siebie

Opublikowano

Bez przesady z tym 70% może 10/20 to maximum jak widze niektórych ludzi to mi się aż płakać chce jak patrze na ich grę.

Opublikowano

W temacie gdze napisali ze w paczce od Hehem'a jest keylogger sam pytales "moge nadal grac na league sharpie jak usunolem keyloggera" więc teraz nie wkręcaj ze nie grales ani nie masz zamiaru grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...