Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Sharp Hitu&Ostateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

5.1

Ja wraz z Ostatecznym, postanowiliśmy zrobić paczkę BEZ żadnych keyloggerów oraz smieci. 

Robimy paczkę od nowa, dodajemy liby etc. 

Już jutro powinien tutaj pojawić się download, jak będą wszystkie liby, potrzebne skrypty do rozpoczęcia sezonu

Paczki będą aktualizowane na bieżąco.

Pozdrawiam!

Opublikowano

"Ja wraz z Ostatecznym, postanowiliśmy zrobić paczkę BEZ żadnych keyloggerów oraz smieci. Włożymy w to dużo trudu, bo robimy paczkę od nowa, dodajemy liby etc." Boże widzisz i nie ultujesz!!!! Max 10 min roboty z zrobieniem takiego czegoś chyba, że chcesz dodawać 1000000 niepotrzebnych skryptów.

Opublikowano

"Ja wraz z Ostatecznym, postanowiliśmy zrobić paczkę BEZ żadnych keyloggerów oraz smieci. Włożymy w to dużo trudu, bo robimy paczkę od nowa, dodajemy liby etc." Boże widzisz i nie ultujesz!!!! Max 10 min roboty z zrobieniem takiego czegoś chyba, że chcesz dodawać 1000000 niepotrzebnych skryptów.

Dobra poprawiłeś mnie. Pisałem na szybko, uczę się do sprawdzianu z matematyki ;)

Opublikowano

Zarax ogarnij tych błaznów bo pierdolnę na raka. NIE CHCEMY TUTAJ ŻADNYCH PACZEK.

A jeśli ktoś chce to zapraszaj na jakieś pieprzone PW. Nikt tu z administracji nie chce powtórzenia się sytuacji z keyloggerem Z hehehemem było dobrze bo często aktualizacje a, że miał plecy u Zaraxa to miał zaufanie wśród użytkowników itp a i tak odjebał głupotę to kto uwierzy jakiemuś nołnejmowi?

I powtarzam, że zrobienie właśnej paczki to 20 max minut, aby wybrać ulubione skrypty więc ten temat to KOSZ.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zarax ogarnij tych błaznów bo pierdolnę na raka. NIE CHCEMY TUTAJ ŻADNYCH PACZEK.

A jeśli ktoś chce to zapraszaj na jakieś pieprzone PW. Nikt tu z administracji nie chce powtórzenia się sytuacji z keyloggerem Z hehehemem było dobrze bo często aktualizacje a, że miał plecy u Zaraxa to miał zaufanie wśród użytkowników itp a i tak odjebał głupotę to kto uwierzy jakiemuś nołnejmowi?

I powtarzam, że zrobienie właśnej paczki to 20 max minut, aby wybrać ulubione skrypty więc ten temat to KOSZ.

HeheheM nie miał znajomości u Zaraxa tylko Mistejk  B)

Nawet nie 20 minut, no chyba, że ktoś używa 200 skryptów..

Opublikowano

hehehem nie umie kodzic to jak ma ci dac tego keyloggera ? to mistejk ten 16 letni terrorysta.

Opublikowano

ahh, a myślałem, że to ja z ostatecznym to zrobię ale spoczko ;P 

Wgranie libów i skryptów to nie jest dużo roboty...

dla świeżych, np mnie, to dużo :)

Czekam na paczke, HeHeHeM troche mnie zawiódł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...