Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy

rippex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 10 wygranych może być max gold, zależy też jakie miałeś mmr, ale coś około silver/gold.

Opublikowano

Po 10 wygranych może być max gold, zależy też jakie miałeś mmr, ale coś około silver/gold.

G****o prawda , riot zmienił kompletnie te placementy , na pewno nie będziesz wyżej niż jesteś , najprawdopodobniej czeka Cię bronze ; (

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

G****o prawda , riot zmienił kompletnie te placementy , na pewno nie będziesz wyżej niż jesteś , najprawdopodobniej czeka Cię bronze ; (

Ale chyba wciąż jest to bazowane na mmr, jak nie przegrywał za dużo, to nie trafi do brązu...

Chociaż z win ratio 40% nie będzie najlepiej.

Opublikowano

Nawet po wszystkich wygranych o.O?

Opublikowano

Ale chyba wciąż jest to bazowane na mmr, jak nie przegrywał za dużo, to nie trafi do brązu...

Chociaż z win ratio 40% nie będzie najlepiej.

Trafi, riot napisał ze będziesz na 100% niżej niż byłeś . Radzę poczytać , piepszone rito . Więc jak wygra wszystko to bronze 1 raczej .

Nawet po wszystkich wygranych o.O?

niestety tak ...

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Czyli w okolicach golda będę;(

Jak teraz jesteś w okolicach platyny 5/4 to najprawdopodobniej tak , jeśli jesteś plat 1/2/3 to raczej Ci spadek do niskiego golda nie grozi maks do 1 jeśli z 5 wygrasz , coś takiego ,ja sam nie wiem dokładnie jak to będzie, bazuje na wypowiedziach riotu , lecz jak będzie naprawdę tego dowiemy się jutro :)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Platyna V. Op gg wyssalo mi ze mam 1900 elo hella czy czego tam

Elo hella xD

MMR - Match Making Ratio - Jest to system który w liczbach odzwierciedla Twój poziom gry i na jego postawie dobiera Twoich przeciwników . Nie sugeruj się tym , co mówi Op.Gg jest to stronka, która daje przybliżone wartości , nie koniecznie zawsze prawdziwe .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

I tak te dywizje nic nie znaczą.. porąbany system jak mało co. O wiele lepsze były te punkty elo. Obecnie jestem w S3, zaraz reset. A boję się tych placementów, że tak samo jak rok temu w 70% placementu trafię na afk, trolli i przez to trafiłem niżej niż powinienem... 

Opublikowano

I tak te dywizje nic nie znaczą.. porąbany system jak mało co. O wiele lepsze były te punkty elo. Obecnie jestem w S3, zaraz reset. A boję się tych placementów, że tak samo jak rok temu w 70% placementu trafię na afk, trolli i przez to trafiłem niżej niż powinienem...

Trafisz niżej ale jak będziesz dobrze grał (bo tak twierdzisz) to co za problem wrócić tam gdzie byłeś hmm ?

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Trafisz niżej ale jak będziesz dobrze grał (bo tak twierdzisz) to co za problem wrócić tam gdzie byłeś hmm ?

Bo jestem zbyt leniwy żeby wbić się tam gdzie teraz jestem xD to ciągłe myślenie żeby wrócić tam gdzie jestem teraz jest bardziej męczące niż myślenie o tym żeby wbić się wyżej niż byłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...