Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

amerykanskie czy chińskie

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam type t34 i t1heavy, moje pytanie w która nacje się dalej rozwijać? ;) chodzi mi o ogół które czołgi kolejnych tierow sa lepsze ;)

Opublikowano

E5 z wentylacją, dosyłaczem, BiA strzela co 9,2 s 113 co 10 s. Jeśli masz zbadane T1 Heavy to niema co się męczyć idąc w stronę do X ht chińskich lepiej zrobić E5 a następnie T57 Heavy 9sporo modułów odkryłeś po drodze (głównie silniki i radiostacje)  dopiero zabrać się za Chińczyki.

A tu masz porównanie 113 T110E5 T57 Heavy Tank

Opublikowano

E5 z wentylacją, dosyłaczem, BiA strzela co 9,2 s 113 co 10 s. Jeśli masz zbadane T1 Heavy to niema co się męczyć idąc w stronę do X ht chińskich lepiej zrobić E5 a następnie T57 Heavy 9sporo modułów odkryłeś po drodze (głównie silniki i radiostacje)  dopiero zabrać się za Chińczyki.

A tu masz porównanie 113 T110E5 T57 Heavy Tank

Ja na swoim E5 mam 8.25 reloadu z takim setem, czy to znaczy, że cheatuje? D:

E5 była moją drugą dychą, nie zawiodłem się - 8k dmg na pierwszej bitwie.

Opublikowano

113 ma inne zastosowanie. Jest znacznie mobilniejszy, bardzo przypomina meda. Nie ma depresje, lepiej sprawdzi się na innych mapach niż E5. Oba czołgi są godne polecenia, ale na randomy czy też CW lepiej sprawdzi się E5.

Opublikowano

113 ma inne zastosowanie. Jest znacznie mobilniejszy, bardzo przypomina meda. Nie ma depresje, lepiej sprawdzi się na innych mapach niż E5. Oba czołgi są godne polecenia, ale na randomy czy też CW lepiej sprawdzi się E5.

Nie odzywaj się, jeżeli nie masz ani jednego z tych czołgów. E5 to jest półmed znawco.
Opublikowano

Nie odzywaj się, jeżeli nie masz ani jednego z tych czołgów. E5 to jest półmed znawco.

Mam 121 która bardziej przypomina HT od 113, który jeździ jak med. To 2 różne czołgi i jeśli sądzisz inaczej, to się nie udzielaj. DPM lepszy ma 113, gorszy pancerz przedni, wieża równie dobra, ale bez aż tak wielkiego włazu, lepszy dps, gorszy rof. E5 ma znacznie lepszą depresję i częściej można wystawić samą wieżę. 

Opublikowano

Juri, ja się nie dziwię dlaczego jesteś żółty na swoim oficjalnym koncie. Czy ja mówię, że są to dwa takie same czołgi? Mówię tylko, że E5 to półmed. 113 to po prostu HT z dobrą mobilnością i nie wiem jak czołg z gorszym pancerzem może ci bardziej HTka przypominać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...