Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Link do strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam swoją stronę i kiedy chcę wejść na np. mojastrona.pl/mpcforum, strona nie chce się załadować. Dopiero po dopisaniu .html (mojastrona.pl/mpcforum.html) strona ładuje się. Jak mogę rozwiązać ten problem. Chcę, aby strona ładowała się bez wpisywania .html.

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

Strona musi być jako index.html ... To chyba logiczne... Możesz jednak zmienić w Apache stronę startową.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Strona główna jest normalna, po prostu mojastrona.pl. Na stronie głównej mam odnośniki do różnych podstron. Kiedy klikne w odnośnik wyskakuje błąd error 404. Dopiero po dopisaniu .html na końcu, strona poprawnie się ładuje. Chcę zrobić tak, aby bez pisania .html strona normalnie się wyświetlała. Nie wiem czy dobrze to tłumacze, ale mam nadzieje, że teraz zrozumiecie.

Jestem w tym zielony, więc prosze o szczegółowe wyjaśniene.

Opublikowano

A może po prostu nie podales rozszerzenia w linku? Np <a href="mojastrona.html">Klik</a>

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

A może po prostu nie podales rozszerzenia w linku? Np <a href="mojastrona.html">Klik</a>

Ale on chce aby w adresie nie było widać tego .html... Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Opublikowano

To jest kolejna dziwna sprawa. Podałem dokładnie tak jak dałeś, a nadal ładuje się sama mojastrona bez .html.

Ale to już nie ważne. Problem rozwiązany. Każdy dostaje reputa za pomoc, dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...