Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ogarnąć full auto poszczególnych broni? Kontrola recoilu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno w odchłani internetu znalazłem takie gify, na których jest pokazane jaki ruch powinniśmy wykonać strzelając poszczególną bronią, aby prawidłowo ogarnąć strzelanie full auto ;)

f4mhVD4.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------

T3220ag.gif

​--------------------------------------------------------------------------------------------------

TjseDf0.gif

​--------------------------------------------------------------------------------------------------

GW87nd2.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1t83IIQ.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bUGPzeV.gif

Umj84Ly.gif

XwACbSI.gif

VOWhsoE.gif

eOni1oE.gif

fTW9H8u.gif

p0DApCK.gif

JOuVJxn.gif

xOGypJm.gif

JWakwDq.gif

dsCcb3E.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4ZCbYoS.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

q1tQPfm.gif

ŹRÓDŁO : 

Opublikowano

Niby przydatne, no ale jak masz myszke z a4tech to się tym nie przejmujesz, klikasz opcje no-recoil w myszce i taki poradnik staje się niczym w porównaniu do myszki xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@LeoWoj

Recoil training

@topic

Szczerze dla mnie to jest do dupy bo nie wiadomo z jakiej odległości to strzelać a i tak nie jest celne. xD

Ja jak strzelam jak na tym gifie to strzelam albo gdzies po bokach albo po ziemi, czasami któryś strzał poleci też w niebo. :P

Opublikowano

@LeoWoj

Recoil training

@topic

Szczerze dla mnie to jest do dupy bo nie wiadomo z jakiej odległości to strzelać a i tak nie jest celne. xD

Ja jak strzelam jak na tym gifie to strzelam albo gdzies po bokach albo po ziemi, czasami któryś strzał poleci też w niebo. :P

To zle to robisz

Gdyby jeszcze zrobili skrypty, które same tak ruszają myszką :D

Mozna samemu zrobic w ahk

4zzt3n.png

Opublikowano

Niby przydatne, no ale jak masz myszke z a4tech to się tym nie przejmujesz, klikasz opcje no-recoil w myszce i taki poradnik staje się niczym w porównaniu do myszki xD

Albo jak się ma aimobta xD

Wątpię, że ktoś z tego korzysta, trochę trudno to zapamiętać. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na przykładzie z ak47 to ja strzelam tak w zależności też jaka jest odległość do przeciwnika:

-daleko wiadomo że pestkuje =)

-średni dystans po 5-6 pestek w tułów

-na blisko to celuje kolana/stopy i wale full-auto prawie zawsze wchodzi bania ;D

Co do poradnika to niby przydatne lecz wydaje mi się że każdy sobie ogarnia każdą broń na swój sposób :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Zwyczajnie chodzi o to ze nie ma sensu ogarnac w 100% full auto bo tak czy inaczej po kilku kulkach wróg pada, wiec walenie calego magazynku mija sie z celem, wystarczy zapamietać pierwsze pociski.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Na przykładzie z ak47 to ja strzelam tak w zależności też jaka jest odległość do przeciwnika:

-daleko wiadomo że pestkuje =)

-średni dystans po 5-6 pestek w tułów

-na blisko to celuje kolana/stopy i wale full-auto prawie zawsze wchodzi bania ;D

Co do poradnika to niby przydatne lecz wydaje mi się że każdy sobie ogarnia każdą broń na swój sposób :D

Czyli wcale nie ogarniasz fullauto, zaczynasz strzelac w kolana, a celownik idzie do gory i bania wpada, ambitnie. 

Zwyczajnie chodzi o to ze nie ma sensu ogarnac w 100% full auto bo tak czy inaczej po kilku kulkach wróg pada, wiec walenie calego magazynku mija sie z celem, wystarczy zapamietać pierwsze pociski.

Jak Ci wyleci 3, lepiej zebys umial full auto cale. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Czyli wcale nie ogarniasz fullauto, zaczynasz strzelac w kolana, a celownik idzie do gory i bania wpada, ambitnie. 

Jak Ci wyleci 3, lepiej zebys umial full auto cale. 

A gdzie ja napisałem że ogarniam full auto? Napisałem że ogarniam tą broń na swój sposób.Ambitny tok myślenia.

xD---Kopi_ehxepsa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy ktoa ogarnie recoil do nageva :P

Recoil nageva na średni dystans jest łatwy do ogarniecia, ja strzelam tak samo jak bym strzelal z ak47 tylko mocniejsze te ruchy robie i wchodzą HS na luzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...