Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Generum HC

XxXZaharXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co daje ten serwer takiego nowego ze mam wejsc? Zmien spawn po brzydki jak dla mnie i maly jak na Hardcora. To tylko moja wypowiedz

--

Opublikowano

Nad spawnem jeszcze pomyślimy jesli bedzie grało ponad 20 osób bedzie przerwa techniczna i zmienie :)

a zapraszamy na serwer , ponieważ:

Na mapie są porostawiane ciekawe tak jakby "biomy"

gdzie można spotkać meteoryty z skrzynkami

I inne różne rzeczy :)

i dziekuje za opinie to motywuje :)

@Edit

+ dodam że serwer jest postawiony na pluginach i na 1 skrypcie więc nie bedzie przeszkadzac myślę że serwer ma 1 skrypt ;)

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Kolejny serwer EasyHC bądźmy oryginalni jak już coś robić to dobrze a ten serwer no wybacz... Zrób coś czego jeszcze nie było i postaraj się by prezentacja była lepsza. 

Miejsce respawnu robione nie wiem... 30min MAKS. "Szukasz serwera gdzie mógłbyś siedzieć dniami z ekipa lub samemu ?"  Dobra wejdę i co dalej będę przez resztę dnia pod siebie za przeproszeniem robił. Jedyne co mi się spodobało to że "ten serwer jest stworzony dla graczy nie dla pieniędzy jak to robi dużo serwerów". Nie wiem czy jest tak na prawdę zaraz wejdę i sprawdzę jak to się wszystko ma. 

Postaraj się zrobić coś lepszego na ten moment nie polecam.

Opublikowano

Nad spawnem jeszcze pomyślimy jesli bedzie grało ponad 20 osób bedzie przerwa techniczna i zmienie :)

a zapraszamy na serwer , ponieważ:

Na mapie są porostawiane ciekawe tak jakby "biomy"

gdzie można spotkać meteoryty z skrzynkami

I inne różne rzeczy :)

i dziekuje za opinie to motywuje :)

@Edit

+ dodam że serwer jest postawiony na pluginach i na 1 skrypcie więc nie bedzie przeszkadzac myślę że serwer ma 1 skrypt ;)

Kolejny serwer EasyHC bądźmy oryginalni jak już coś robić to dobrze a ten serwer no wybacz... Zrób coś czego jeszcze nie było i postaraj się by prezentacja była lepsza. 

Miejsce respawnu robione nie wiem... 30min MAKS. "Szukasz serwera gdzie mógłbyś siedzieć dniami z ekipa lub samemu ?"  Dobra wejdę i co dalej będę przez resztę dnia pod siebie za przeproszeniem robił. Jedyne co mi się spodobało to że "ten serwer jest stworzony dla graczy nie dla pieniędzy jak to robi dużo serwerów". Nie wiem czy jest tak na prawdę zaraz wejdę i sprawdzę jak to się wszystko ma. 

Postaraj się zrobić coś lepszego na ten moment nie polecam.

Tutaj tez dziekuje za opinie . :)

prezentacje napewno zrobie lepszą za przynajmniej 2 dni i przeloze start i zrobie lepszy spawn i tak dalej.

Dostajesz odrazu lajka :)

Opublikowano

@topic

Polecam:

Nowy Spawn

Nowa prezentacja na mpcforum ;>

(albo graficzna albo napisy graficzne)

o bardzo dziekuje graihia ;) dzieki za nie mocny hejt tylko tak napisałeś a tak ogólnie to budowniczego znajde i bede miał goscia od pluginów i tak dalej to bedzie dobrze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...