Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2 - Cilent

Nagus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż piszę ten temat bo mam problem z clientem od pompy. Dużo przeczytałem na ten temat i nic mi nie pomogło. Przechodząc do problemu, także kiedy otwieram przez patcher czy tez przez sam launcher gra się nawet nie włącza, nic nie wyskakuje, żadna informacja. Nie wiem czym to jest spowodowane. Przykładowo moi znajomi nie mają problemu z wejściem czy włączeniem serwera. Proszę o pomoc. Liczę na normalne komentarze/wypowiedzi na ten temat, a nie, że to jest jeden wielki wirus i tyle. Tak btw. posiadam win8.

Opublikowano

spróbuj skontaktować się z administracją pompy na ts czy gdzieś indziej może oni będą Ci wstanie coś doradzić ;-) 

Próbuj coś wykombinować bo serwer warty uwagi :-D 

Opublikowano

PPM na ikonkę odpalającą grę - Rozwiąż Problemy ze Zgodnością - próbowałeś? 

Tak.

Wejdz na ts'a i poczekaj na admina

Rozmawiałem z Perrym, nie umie nic poradzić. Twierdził, że też pompa go odpycha tymi błędami, bo połowa osób ma z tym problem i nie może wejść na serwer. Technik nie umie nic zaradzić, bo zabezpieczyli zbyt bardzo clienta i wywala nawet przez głupie procesy w tle. Ogółem reasumując, to syf. Serwer sobie odpuściłem bo nie ma co grać jak popatrzyłem z innej strony to serwer jest nieźle nastawiony pod zarobki oraz ma pełno bugów, które mi ktoś wyjawił. Ogólnie nie polecam, jak tak ma być z tym serwerem, narobiłem tylko szumu. Moja propozycja dla osób, które borykają się z tym samym problemem - usuńcie ten serwer z dysku.

Opublikowano

Tak.

Rozmawiałem z Perrym, nie umie nic poradzić. Twierdził, że też pompa go odpycha tymi błędami, bo połowa osób ma z tym problem i nie może wejść na serwer. Technik nie umie nic zaradzić, bo zabezpieczyli zbyt bardzo clienta i wywala nawet przez głupie procesy w tle. Ogółem reasumując, to syf. Serwer sobie odpuściłem bo nie ma co grać jak popatrzyłem z innej strony to serwer jest nieźle nastawiony pod zarobki oraz ma pełno bugów, które mi ktoś wyjawił. Ogólnie nie polecam, jak tak ma być z tym serwerem, narobiłem tylko szumu. Moja propozycja dla osób, które borykają się z tym samym problemem - usuńcie ten serwer z dysku.

Prawidlowo, jeszcze tydz temu liczba graczy nie schodzila ponizej 2.8k dzisiaj wieczorem spojrzalem na licznik a tam zaledwie 1.3k.

Jesli w takim tempie beda tracili graczy serwer upadnie (jak webmetin). Szkoda czasu na takie projekty bo predzej czy pozniej to nastapi.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...