Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jak wykonywać sztuczki w trakcie meczu?

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Na arenie treningowej w fifie,14,15 robie ruletki pod rząd. Natomiast podczas meczu FUT nie wychodzi mi ani jedna ruletka, wychodzi mi tylko markowanie strzału i te najprostsze zwody. Nie wiem, denerwuje się że jak zjebie akcje to przegram? Macie jakąś radę? 

Opublikowano

Pamiętaj o przystosowaniu do kierunku ruchu. Jak na arenie masz kamerę za siebie i np. chcesz zrobić rainbowa na padzie to gałką ruszasz góra dół dół, natomiast w meczu jak biegniesz z lewej strony na prawą stronę (kamera telewizyjna z lewej bramki na prawą) to musisz poruszyć prawo lewo lewo, tak jakby była to kamera zza pleców. Trochę zagmatwanie to napisałem ale mam nadzieję, że zrozumiesz.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Tak rozumiem  bo akurat rainbowa robie easy. Największy problem mam z ruletką. Wytłumaczysz Jak to trzeba cisnąć gdy biegnie się w lewo albo prawo?

Opublikowano

Jak biegniesz w prawo to z lewej ciągniesz na prawo górą lub dołem a jak biegniesz w lewo to ciągniesz z prawej górą lub dołem na lewo.

Zrobiłem obrazki tak na szybko :)

4870314217746871227747.jpeg

2623814217746871227747.jpeg

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Jak biegniesz w prawo to z lewej ciągniesz na prawo górą lub dołem a jak biegniesz w lewo to ciągniesz z prawej górą lub dołem na lewo.

I love you. Ej a Reus umie robić rainbowa? Bo aktualnie on najlepiej drybluje.

Opublikowano

Też mam z tym problem lecz nadal tego nie mogę zrozumieć :D na Arenie Treningowej to EASY, ale jak przyjdzie zrobić w meczy, gdy kamera jest tak jak by "OD BOKU" to jest tragedia nie raz przypadkiem uda mi się zrobić RULETKĘ, ale to raz na rok : c

­

Opublikowano

Też mam z tym problem lecz nadal tego nie mogę zrozumieć :D na Arenie Treningowej to EASY, ale jak przyjdzie zrobić w meczy, gdy kamera jest tak jak by "OD BOKU" to jest tragedia nie raz przypadkiem uda mi się zrobić RULETKĘ, ale to raz na rok : c

­

Teraz przegrałem przez to mecz ;c 

Jak się to wycwiczy to pare dni i 1 liga ;d

Opublikowano

Polecam pograć sobie mecz treningowy na old genach a na next genach zwyczajny sparing i próbować robić triki :)

Naprawdę ciężko wykonuje się te zwody w FIFIE :D mi ciężko zrobić zwykłą Ruletkę, a co dopiero Ronaldo Chop dziwnie się ludziom jak potrafią tak "SKILLOWAĆ" :P bo niektórzy, których spotkałem podczas zmagania się w FIFIE grali naprawdę świetnie używając różnej maści zwodów ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...