Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info o lini do E50M

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YO

Zacząłem robić linie do e50m, tutaj pytanie, jakie perki (mam do wykorzystania załoge 2 perki i 80% trzeciego, moge resetować), jakie moduły, jak tym grać, na co uważać, czy się pali/czy wybucha, ogólnie prosiłbym o recenzje tej lini od kogoś kto ją zrobił.

Pozdro

Opublikowano

Ściągnij se testa (jak będzie) i pograj czołgami z tej linii. 

prosiłbym o recenzje tej lini od kogoś kto ją zrobił.

Czego w tym zdaniu nie rozumiesz?

Opublikowano

Czego w tym zdaniu nie rozumiesz?

Wszystkiego <ba dum tsss> 

To była rada ode mnie, po co pytać ludzi? Nie lepiej samemu przetestować? 

Opublikowano

Jestem na Panterce II, o dalszej linii słyszałem pogłoski i opinie. E 50M podobno jest genialnym czołgiem do plutonów. Osobiście ubóstwiłem sobie Panther I - celne, odbija, w miare mobilne, niezłe camo.
Panther II to trochę ulepszony/pogorszony starszy brat.

Opublikowano

Wszystkiego <ba dum tsss> 

To była rada ode mnie, po co pytać ludzi? Nie lepiej samemu przetestować? 

Na testowym ciężko cos przetestować - wszystko lata na goldzie i cały czas mm +2 tiery.

Wiem tyle  ze e50m to kozak, i e50 też podobno fajny.Ciekawi mnie z jaką częstotliwością się to pali/wybucha.

Opublikowano

Na testowym ciężko cos przetestować - wszystko lata na goldzie i cały czas mm +2 tiery.

Wiem tyle  ze e50m to kozak, i e50 też podobno fajny.Ciekawi mnie z jaką częstotliwością się to pali/wybucha.

No po tym buffie niemiaszków z tego co wiem, to rzadziej. Wybuchającej E 50'siątki chyba nigdy nie widziałem. Panterkę już owszem.

Opublikowano

Grałem sporo E50M na koncie kolegi, mogę podzielić się spostrzeżeniami:

- Niesamowicie celne działo. Często strzelałem bez pełnego skupienia celownika i większość pocisków wchodziła.

- Średnia mobilność, jednak wystarcza by objechać większe kolosy,

-Spore gabaryty,

-Dobry przedni pancerz, który potrafi odbić niesamowite strzały,

-TOŻ TO ISTNY TARAN. Z tą wagą i mobilnością, można śmiało taranować prawie wszystkie czołgi IX i X poziomu. 

Ogólnie, czołg nie pali się zbyt często, ale za to pada magazyn amunicyjny i silnik (miałem sytuacje, że dwa razy podczas jednej bitwy mi padł...)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...