Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lolrecorder General Exception i General Exception

Waleciak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Po długim czasie mojej nieaktywności w lol'a postanowiłem nagrywać moje penty, ale na moje nieszczęście nie mogę odtworzyć pliku. Dokładnie po naciśnięciu PPM i odtwórz wyświetlają mi się różne błędy. Pierwszy z nich jest Old format replay

Waring: This replay is still recording, or of an old format which is no longer fully supported. We will attempt to add support for there again it the future, however for now only spectator mode replays are supported. Do u want to continue anyway?

Co jest najciekawsze nagrywałem to dzisiaj najnowszą wersją lolrecorder. Oczywiście z netframework 4. Ogólnie ta powtórka jest coś nie tego, bo nawet nie pokazuje itemów przy podświetlaniu jej.

Kolejny błąd znajduje się w innej powtórce, a jest nim General Exception

A general Exception has occured! Unable to find league fo legends.exe C:\Users\Piotrek\Documents\LOLReplay\data\4.21.0.397\League of Legends.exe

Najśmieszniejsze jest to, że nagranie pochodzi sprzed 12 dni i pokazuje itemy gdy podświetlę. POMOCY!

@EDIT: Zła nazwa tematu. Powinno być [Problem]Lolrecorder Old format i General Exception. xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...