Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka chłodząca pod laptop 15,6" za ok. 150zł

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, poszukuję podkładkę chłodzącą pod laptopa 15,6.

• Dobrze by było, gdyby miała HUB'a USB  z tyłu (i ew. mini-jack na słuchawki i mikrofon)
  • Jeśli miałaby być podświetlana to tylko kolor czerwony.
  • Fajnie, jeśli posiadałaby parę trybów chłodzenia - słabszy (i cichszy) i bardzie wymagający - Ważne, żeby był efektywny!

Maksymalna kwota to ok. 150 zł.

Opublikowano

Wybacz ale jest sens? Chlodzi tak samo jak podkladka za 30 zl, mialem taka i polecam. Ja mialem Msonic z selgrosa i bdb sie spisywala w upaly. A reszte wydac na kobiete czy pozbierac na sluchawki?

Opublikowano

Wybacz ale jest sens? Chlodzi tak samo jak podkladka za 30 zl, mialem taka i polecam. Ja mialem Msonic z selgrosa i bdb sie spisywala w upaly. A reszte wydac na kobiete czy pozbierac na sluchawki?

Wykonanie będzie lepsze niż w przypadku takiej za 30 zł itp. Szukam, bo chcę taką kupić - nie dyskutować. :)

Opublikowano

Posiadają możliwość regulacji tempa pracy? Są wydaje? Szkoda tylko, że niebieskie, bo (jak napisałem w temacie) interesują mnie czerwone. Choć oczywiście wolę ustąpić wymóg z kolorem na korzyść wydajności. :)

Opublikowano

Posiadają możliwość regulacji tempa pracy? Są wydaje? Szkoda tylko, że niebieskie, bo (jak napisałem w temacie) interesują mnie czerwone. Choć oczywiście wolę ustąpić wymóg z kolorem na korzyść wydajności. :)

AAB Cooling NC76

Zaprogramowano cztery tryby prędkości wentylatorów (P1,P2,P3,P4) oraz trzy tryby pracy wybranych wentylatorów

TRACER Tornado

Podstawka chłodząca jest zasilana z portu USB, posiada regulator obrotów, dwuportowy HUB oraz włącznik co dodatkowo poprawia komfort pracy.

wszystko jest w opisie 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

AAB Cooling NC76

Zaprogramowano cztery tryby prędkości wentylatorów (P1,P2,P3,P4) oraz trzy tryby pracy wybranych wentylatorów

TRACER Tornado

Podstawka chłodząca jest zasilana z portu USB, posiada regulator obrotów, dwuportowy HUB oraz włącznik co dodatkowo poprawia komfort pracy.

wszystko jest w opisie 

Okej, dzięki. Mam nadzieję, że się nada. Poczekam jeszcze na inne propozycje. ;)

Opublikowano

czego ty jeszcze chcesz, dostales podkladke i szukasz, no ja cie nie rozumiem gosciu

Szukam innych propozycji, może akurat ktoś zaproponuje lepszą i bardziej mi odpowiadającą. Napisałem to parę postów wyżej:

Okej, dzięki. Mam nadzieję, że się nada. Poczekam jeszcze na inne propozycje. ;)

Opublikowano

Tu nie ma co proponowac, sprawdz jak wyglada umiejscowienie otworow wentylacyjnych w twoim laptopie i szukaj podstawki pod laptopa takiej ktorej wentylatory beda wdmuchiwaly powietrze w kratki wentylacyjne. Kupisz taka za 150zl, okaze sie ze nie bedzie dmuchac w kratki wentylacyjne i potem zwracaj albo odsprzedawaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...