Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj mial dzialac ale jak zwykle lecą w chu*a i jakies koles z supportu pisał że dla free będzie chodzic prawdopodobnie dopiero jutro, no chyba ze znowu pierdzielą głupoty i w końcu sie okaże że będzie dzialac za tydzien.

Opublikowano

Napisałem osobiście do supportu to odpisali mi:

Sent Today, 07:29 PM

only spudgy can unlock free user sorry and idk how long it takes

Nie rozumiem dlaczego powiedzieli ze dzisiaj bedzie dzialac, ja sie juz nastawiłem na oranie łaków na bolu a tu taki ch** ;D

Opublikowano

Jebane cebule. Nie płacicie to czekajcie

Ssij wafla, Skoro piszą, że ma być 20/01 to ma być 20/01 a nie za tydzien, to takie dziwne?mam nadzieje ze trollujesz chyba ze serio jestes kretynem.  

Opublikowano

Ssij wafla, Skoro piszą, że ma być 20/01 to ma być 20/01 a nie za tydzien, to takie dziwne?mam nadzieje ze trollujesz chyba ze serio jestes kretynem.

Jak na Vipie bug splat przy 3 skrypcie wywala to czemu mają się zajmować jakimiś cebulakami co czekają na free. Tez byś wolal vipa naprawaic niż free co chuja z tego maja tylko taki biedaki mordę cieszą. Spierdalaj na L# jak sie nie podoba jebany bronzie. Dziękuję dobranoc

Ps: Jesteś jednym z tych biedakow z obrazka

596d4ee46a880_post-1327273-14217849108952_thumb.jpg

Opublikowano

Wow jesteś taki bezczelny szacun serio.Widać, że jesteś z gimbazy nie musisz mi tego udowadniać. Akurat posiadam reborna i evadee tylko bol vip mi się skończył i dopóki nie naprawia tych problemów nie kupie vipa zresztą support pisał już na forum bola, że nie będzie zwrotów za przerwy. A teraz za naukę się weź łaku.

Opublikowano

Wow jesteś taki bezczelny szacun serio.Widać, że jesteś z gimbazy nie musisz mi tego udowadniać. Akurat posiadam reborna i evadee tylko bol vip mi się skończył i dopóki nie naprawia tych problemów nie kupie vipa zresztą support pisał już na forum bola, że nie będzie zwrotów za przerwy. A teraz za naukę się weź łaku.

Łąki. Mówi to ktoś co płakal, że bol nie wyszedł 20. Zapewne jesteś jebanym grubasem z piegami co tylko siedzi na tej tłustej dupie i gra nerd jebany. Mam 16 lat i odróżnieniu od Ciebię podniosłem tą ciężką dupe z fotela i poszedłem jak nie ultoki to co innego. Sam zapierdalalem żeby miec. Jak nie mam vipa mowie trudno poczekam. Nie place to czekam kurwa te 5 dni. A ty wchodzisz i jak ta cebula. "bol on ? Jebac ich ze się zpuzniaja loooll rito plizz" Kurwa pokaz mi te skrypty. Daj screena. Zobaczymy jakie tam cassiowhoppingu i inne ścierwa masz

Opublikowano

Ssij wafla, Skoro piszą, że ma być 20/01 to ma być 20/01 a nie za tydzien, to takie dziwne?

Na 100% napisała to osoba pełnoletnia. Co nie ? Waflu ? Xddddd

Opublikowano

Łąki. Mówi to ktoś co płakal, że bol nie wyszedł 20. Zapewne jesteś j****ym grubasem z piegami co tylko siedzi na tej tłustej d***e i gra nerd j****y. Mam 16 lat i odróżnieniu od Ciebię podniosłem tą ciężką dupe z fotela i poszedłem jak nie ultoki to co innego. Sam zapierdalalem żeby miec. Jak nie mam vipa mowie trudno poczekam. Nie place to czekam k***a te 5 dni. A ty wchodzisz i jak ta cebula. "bol on ? Jebac ich ze się zpuzniaja loooll rito plizz" Kurwa pokaz mi te skrypty. Daj screena. Zobaczymy jakie tam cassiowhoppingu i inne ścierwa masz

Słuchaj mam pytanie działą ci na Vipie zoom hack na bolu? Bo mi nie?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Nie działa. Bugsplat. Większość nie działa. Ale te cassio dead cos tam cod tam działa dobrze. Mam 2 skrypty wlaczone xxdd bo wywala bugsplat :/

Opublikowano

Nie działa. Bugsplat. Większość nie działa. Ale te cassio dead cos tam cod tam działa dobrze. Mam 2 skrypty wlaczone xxdd bo wywala bugsplat :/

No k***a mam to samo xD mam nadzieje że do 22 stycznia naprawią bo już zamówiłem se refy czekam tylko na odbiór i można grać :D

Ale oczywiście banicja na 3 konta poleciała xD

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Do 23 xdd nowy sezon planuje 10/10 wygrać. Spacje juz nagrzewam. Ja na żadnym Bana nie dostałem. Mam 3 konta. Uzywalem tylko bola do championiow.

Opublikowano

Do 23 xdd nowy sezon planuje 10/10 wygrać. Spacje juz nagrzewam. Ja na żadnym Bana nie dostałem. Mam 3 konta. Uzywalem tylko bola do championiow.

Hah no widzisz ja używałem od premiery bola potem przerzuciłem się na sharpa i banicja na 3 konta nwm może dlatego że już tyle lat xD

Chociaż raz na sharpie odpaliłem exploit i aszki ale to dosłowanie na 1 mecz na 2 smurfie grałem na explocie dla cassio a na 3 koncie grałem tylko na bolu i wszystkie banicja.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Równie dobrze mogłoby nie być BoLa dla darmowych użytkowników, a Ty jeszcze masz jakieś wymagania.
Opublikowano

Może nie być, chętnie zapłacę za vipa, no ale skoro już jest BoL dla darmowych użytkowników i napisali, że będzie 20 to nie wydaje ci się że powinni dotrzymać słowa? Czy ja gdzieś pisałem o moich wymaganiach? przecież oni sami napisali że będzie 20. 

Jeez people please stop whining like a little baby.  You really can't wait 2 or 3 days or 72 hours to playing a game with Bol? then that is sad, get a life.  Be less impatient and be more appreciative to people who work on this.  You pay 0 money, why the f**k do you expect so much? You don't do s**t for people who don't give you money why should they?

Just be glad there is even a service like this.

If they say BoL will be released for Free User on 20.01.15 ppl will ask about it on 20.01.2015. 

thats right 

Opublikowano

Może nie być, chętnie zapłacę za vipa, no ale skoro już jest BoL dla darmowych użytkowników i napisali, że będzie 20 to nie wydaje ci się że powinni dotrzymać słowa? Czy ja gdzieś pisałem o moich wymaganiach? przecież oni sami napisali że będzie 20.

If they say BoL will be released for Free User on 20.01.15 ppl will ask about it on 20.01.2015.

thats right

I tak byś nie kupił bo jesteś biedakiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...