Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt "MyChat"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt MyChat

Wystarczy na serwerze posiadać Plugin "Skript" i posiadać ten skrypt a zastąpi on KondziuChat czyli tylko zbędne pluginy do ogarniania czatu!

Permissions :

mc.* wszystkie mozliwosci skryptu

mc.nolock - pisanie podczas wylaczonego Czatu

mc.pomoc - okno pomocy

mc.clear - czyszczenie czatu

mc.on - wlaczenie czatu

mc.off - wylaczenie czatu

Komendy :

/mc help - Okno Pomocy

/mc clear - Czysci Czat

/mc on - Włącza czat [Możliwość pisania wszystkim]

/mc off - Wyłącza czat [Możliwość pisania tylko osobom z permisią mc.nolock albo mc.* albo gracze z OP

Download Skryptu :

http://speedy.sh/sDS6R/MyChat100.sk

Instalowanie :

1. Wejdz w plugins

2. Wejdz w Script (folder)

3. Wejdz w scripts

4. Wrzuć plik "MyChat100.sk" do folderu! (UWAGA! Nie zmieniaj formatu pliku)

5. Na serwerze wpisz /sk reload all

6. Gotowe!

Chcesz mnie dodać do znajomych na jakies platformie spolecznosciowej? Prosze!
Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03
Jeżeli masz platformę której nie wymieniłem typu UPLAY - napisz na priv :)

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 300 500 1000

Opublikowano

Hahahahhahahah zbędne pluginy... gościu rozbawiłeś mnie. Po za tym skrypt na pewno nie zastąpi tak świetnego pluginu jakim jest KondziuChat . Skrypt nie jest ani trochę oryginalny i jest kolejnym zbędnym nie potrzebnym skryptem więc nie dam lajka... xD

Opublikowano

Dobra nowy to bedzie i nowy...

Steam : można zobaczyć na mojej stronie na mpc... Origin: KubaAnPlayPL , XBOX LIVE : ellon03

Opublikowano

Chociaż jest pierdyliard takich skryptów oraz pluginów, to na prawdę ten skrypt coś daje.. Rozumiem cię. Lubisz skryptować i chcesz się po prostu tym wszystkim podzielić. Założę się, że większość użytkowników miało pomysł, aby opublikować taki czy owy skrypt.
Mi się podoba. LIKE! 

test

Opublikowano

Według mnie, powinny lecieć warny za tak głupie zachowanie, widać że połowa osób nabija posty..
- Jak dla mnie spoko, rozwijaj się dalej ale nie w dziedzinie skryptów, ale lepiej pisz pluginy.
pozdro.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Wow dostajesz tytół defelopera szkryptuf GG.Po hu* ten skrypt jak są lepsze pluginy typu nwm kondziu chat, samemu łatwo napisać :)

PS ZBĘDNY PLGUIN KONDZIU CHAT ? AHAHAH xD ZBĘDNY SKRYPT JAK JUŻ :)

Opublikowano

Czy dodaje on cokolwiek nowego ? Coś czego jeszcze inny "skrypt" nie miał ? Zgodzę się z przedmówcami , skrypt ani trochę oryginalny. Skąd mamy wiedzieć że nie jest to przerobiony gunwo s**t jakiegoś użytkownika, za dużo ich było żeby to znaleźć ...

PS: Następnym razem dodaj na www.pastebin.com a nie do sciągania.

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Zaraz umieszcze skan do tego skryptu i do nowego w którym jest nowa komenda /mc clearme która pozwala graczom wyczyścić sobie czat

Skan do wersji 1.0 (Skrypt opisany powyżej - Na samej górze) :
18095138057307407582.png

Skan dla nowej wersji z komendą /mc clearme

97885747976207670619.png

Link do downloadu (nie pastebin) :

http://speedy.sh/Q9uqp/MyChat101.sk

Nowości :

- komenda /mc clearme (czyszczenie czatu dla gracza nie czyszcząc dla wszystkich)

- permisia mc.clearme //działa też mc.*//

- wszystkie błędy naprawiane :)

-------------------------------------------------------------------------------------------

PS.:

Nie umieszcze na pastebin ponieważ nie będzie pobierany w odpowiednim formacie ponieważ wymagany jest .sk a nie .txt :PP

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jak Chcecie mogę umieścić skan z ESETa!

--- Instalowanie ---

Tak samo jak wersja na samej górze tylko usuń plik "mychat100.sk" a wstaw "mychat101.sk"!!

-----------------------

/sk reload all

-----------------------

Gotowe!

-----------------------

Opublikowano

Według mnie, powinny lecieć warny za tak głupie zachowanie, widać że połowa osób nabija posty..

- Jak dla mnie spoko, rozwijaj się dalej ale nie w dziedzinie skryptów, ale lepiej pisz pluginy.

pozdro.

Podaj linki do poradników do pisania pluginów. Spróbuje napisać plugin który ma te same opcje co post powyżej z skryptem!

Opublikowano

Dodaj nowe opcje. Mozliwosc ignorowania za pomoca klikniecia w nowa opcje na chacie, mozliwosc zgloszenia danej wiadomosci. Cos ciekawszego, a nie /cc /c on /c off tego jest 999999999999999 na internetach

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

Dodaj nowe opcje. Mozliwosc ignorowania za pomoca klikniecia w nowa opcje na chacie, mozliwosc zgloszenia danej wiadomosci. Cos ciekawszego, a nie /cc /c on /c off tego jest 999999999999999 na internetach

Dodam to co mówisz do skryptu w wersji 1.02!

Opublikowano

Milioty takich skryptów jest

Powiedz czy :

KondziuChat ma opcje "Czyszczenia jednemu graczu" ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKapitanMuuu Nie, ale i tak jest lepszy niz twoj skrypt, naprawde trudno jest zamienic linijke broadcast na send... daj sobie spokoj juz z tym skryptem bo i tak niczym nie zablysniesz.

Udowodnione jest to ze "Skript" jest strasznie zasobozerny i lepiej uzywac pluginow niz takiego scierwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...