Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnexMu | 10x | 5% | Season2 | Opening 02/06/2015

UnexMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

REMEMBER DISABLE ANTIVIRUS BEFORE PLAY.

AntyCheat wykrywany jest jako Virus , dlatego trzeba wyłączyc AntyVirusa ( albo dodać do zaufanych pliki wz.dll i autoupdater )

gif.gif

Opublikowano

Jaka to jest w końcu wersja ? Bo cały visual wskazuje na s4 s6, nawet bot wbudowany...

Opublikowano

Jaka to jest w końcu wersja ? Bo cały visual wskazuje na s4 s6, nawet bot wbudowany...

Klient bazuje na wersji season 6 , ale serwer jest na s2 :) Nie ma RF , Sumki , questa 3rd wingsow , itp

gif.gif

Opublikowano

Jak ktoś szuka low exp to serdecznie zapraszam , polacy graja więc jest z kim się pobawić i co ważne jestem polskim GameMaster więc w razie problemów pomogę. H@ jest z Argentyny , serwer już wczesniej stał ponad 2 miesiące bez offów , zapraszam

gif.gif

Opublikowano

Siema gra ktos  tutaj ??? :)  opiszcie serwer  czy duzo polakow  jak z jvl wypadajkami   spotami :P

Tak grają polacy  :) Są dwie gildie polskie, teraz widziałem kolejną nową ekipe  , jest polski GameMaster   , serwer się rozwija codziennie jest wiecej online , dziś 130 ;)

gif.gif

Opublikowano

Hej, wracam po 6-7 latach przerwy od nałogowego grania w MU (aktualnie nie ma żadnego dobrego MMO, tragedia) i wybrałem ten serwer póki co. Warto? Jest jakaś polska gildia, która przyjmie starego gracza i powie co się przez ten czas zmieniło? :) W razie czego proszę pisać, nick: Belmond

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...