Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da radę sprawdzić kiedy i ile czasu były dane osoby na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie tak jak w temacie:
Czy da radę sprawdzić kiedy i ile czasu były dane osoby na serwerze? (nie chodzi mi tu o sprawdzenie ostatniego logowania w List All Clients)
Jeżeli nie to czy da się napisać jakiegoś bota, do sprawdzania aktywności adminów + podliczania ich czasu on-line?
Jeżeli da się coś takiego napisać to czy trudne byłoby to dla początkującej osoby?
Pozdrawiam.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCounter126 dla mnie liczą się te opcje, które wypisałem wyżej jeżeli owych nie ma to nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań... Jeżeli są te opcje to możesz mi powiedzieć również, gdzie je znajdę :)

Opublikowano

Nie sądzę aby był taki sposób aby sprawdzić dokładnie ile osoba była na serwerze, co do bota jest to możliwe i jednak jest to troszku trudne dla osoby początkującej, ja proponuje Łukasza Adamskiego, bardzo dobry programista który pisze Plugin takiego typu. Może Ci nawet napisać stan aktywności adminów, że jak dany administrator w ciągu tygodnia nie był tyle i tyle godzin online oraz Idle to usuwa mu rangę i piszę na PW jak się połączy na serwer aby się do Głównego Administratora zgłosił. Mam nadzieję że pomogłem, jeśli potrzebujesz Kontakt do Łukasza pisz PW.

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

Opublikowano

Temat zamykam na prośbę autora (wiadomość prywatna)

Tak z innej beczki,

@1361622928-U485574.pngSzumonBasd jeżeli znalazłeś to mogłeś nam podać źródło aby następne osoby, szukające podobnej rzeczy miały łatwiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...