-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
szluga123
szluga123
Witam, w pewnej grze a mianowicie Haxball jest takie coś jak tworzenie pokoi do których dochodzą inni gracze. Dużo osób w tej grze ma też taki sam problem jak ja jednak im to jakoś nie przeszkadza. Mi to ostatnio przeszkadza. Mieszkam w Anglii i tam żebym miał dobry ping muszę grać na Brytyjskich i Francuskich. Niestety tam jest beznadziejny poziom, mało pokoi i zamierzałem grać na Polskich. Jednak zdecydowałem się na tworzenie pokoi własnych i wtedy nie byłoby problemów z lagami. A więc tak, koledzy mi mówili, że to jest jakiś problem z portami, nie mam pojęcia co to itd więc liczę na waszą pomoc. Podsumowując jak odblokować porty internetu? Mile też widziana odpowiedź dlaczego mi skacze co około 30 sec gry ping do 250 a ogólnie mam dobry ping czyli 100. Posiadam internet Virgin Media, przez pierwszy miesiąc jego posiadania było ok jeśli chodzi o tą grę ale potem coś się musiało stać i jest problem z portami i pingiem;/
http://imageshack.us/photo/my-images/850/5pz2.jpg/
EPICKIE
!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.