Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xGuild

krzukosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam uwagi które od razu ciebie skreślają po pierwsze "wojewodztf", "zabraknoc". Po drugie co to w ogóle za atrakcje? "Odlotowa świniarnia" nie ma to jak patrzeć na świnie spadające z nieba. "TAB" mam specjalnie klikać ten przycisk i się podniecać z tego powodu? "Pkt. nad HP" Co w tym takiego super punkty?

Ogólnie pomysł na prezentacje dobry może mało oryginalny ale niech będzie ale na pierwszy rzut oka widać że robił to jakieś mały maniak klocków lub człowiek z dysleksją (nie obrażam tu ludzi którzy mają dysleksje).

Nie polecam usuń ten projekt i stwórz nowy może jakiś bardziej oryginalny. Nie wiem na przykład ktoś kiedyś wymyślił DayZ w minecrafcie to ty możesz tak samo się postarać i spróbować nawet Sims`y (taki przykład). 

Opublikowano

Maszyna 64GB i 100slotów coś mi się nie wydaje :<

Hmm To źle ci się wydaję. Jak będzie serwer dam ci dostep do /lag ;P.

Opublikowano

Prezentacja mało przedstawia serwer, a strona www została pobrana z internetu.. 3/10, po starciu serwera lub po edycji prezentacji zmienię swoją opinie.
Ps. wątpię aby była to oferta dedykowana serwera, jest to chyba oferta "bedrock" z fiberhostu, gdyż:
- port serwera nie jest standardowy (używany jest rekord SRV)

- panel www jest hostowany na fiberhost

- taki sam procesor jest w ofercie "bedrock" z fiberhost
A więc wątpię, aby serwer wytrzymał te 100 ludzi, przy tak ogarniczonym procesorze. (nie masz tam tego procesora tylko dla siebie, ale również do 20 innych serwerów)

logo-mpc.png

Opublikowano

Prezentacja mało przedstawia serwer, a strona www została pobrana z internetu.. 3/10, po starciu serwera lub po edycji prezentacji zmienię swoją opinie.

Ps. wątpię aby była to oferta dedykowana serwera, jest to chyba oferta "bedrock" z fiberhostu, gdyż:

A więc wątpię, aby serwer wytrzymał te 100 ludzi, przy tak ogarniczonym procesorze. (nie masz tam tego procesora tylko dla siebie, ale również do 20 innych serwerów)

Prezentację uzupełnimy, niedługo również pojawi się nowa strona www, forum jest ukończone w 90%.

Co do maszyny to się nie wypowiem, bo nie wiem.

Opublikowano

@ref

Hmm . Strona WWW jest zrobiona przez mojego kolege. Panel administracyjny z mysql na strone przezemnie. Nowa strona będzie wyglądała tak samo. Hmm i co z tego że maszyna jest na fiberhost ? ;D

Opublikowano

@krzukosz

To, że jest bardzo mało wydajna?

Strona www jest zrobiona przez jakiegoś no-name publikowana była na mpcforum, a ty/twój kolega podpisałeś się pod jego prace.

logo-mpc.png

Opublikowano

@krzukosz

Strona www jest zrobiona przez jakiegoś no-name publikowana była na mpcforum, a ty/twój kolega podpisałeś się pod jego prace.

Haha ale się uśmiałem

Opublikowano

@krzukosz

Jak już mówiłem strona będzie zmieniana.

O godz. 16 będzie rekrutacja na helperów na forum.

Link podam ok. godz. 15.

Zapraszamy również na naszego  fanpejdża https://www.facebook.com/pages/Xguildeu/778540418880412?fref=ts

Opublikowano

Co ipchecking.com działa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...