Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online - przeniesienie konta z PS3 na PC

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Nie wiem, czy mi się tylko wydaje, czy na prawdę gdzieś mi się obiło o uszy, że będzie możliwość przeniesienia postaci z GTAO z PS3 na PC. Czy to prawda?

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Tak, będziae taka możliwość. Pozwól, że zacytuję opis GTA 5 na steamie :
EKSKLUZYWNA ZAWARTOŚĆ DLA POWRACAJĄCYCH GRACZY 
By nagrodzić wiernych fanów Grand Theft Auto V za chęć zapoznania się z nowymi, bardziej szczegółowymi przestrzeniami Los Santos i hrabstwa Blaine na PC, firma Rockstar Games przygotowała całą kolekcję ekskluzywnych przedmiotów przeznaczonych specjalnie dla osób grających wcześniej na PlayStation®3 i Xbox 360, a każdy z nich powiązaliśmy z nowymi rozrywkami, które mają Wam zapewnić nowe i ekscytujące doznania w olbrzymim świecie naszej gry. Aby dowiedzieć się więcej, zapraszamy na rockstargames.com/V/bonuscontent. 

TRANSFER ISTNIEJĄCYCH POSTACI GTA ONLINE 
Gracze z PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 oraz Xbox One będą mogli przenieść swoje postacie i postępy z Grand Theft Auto Online na PC. Więcej informacji znaleźć można pod adresem rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...