Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hard mody na survival

RaZH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chcę zrobić hardcore paczke którą później udostępnie dlatego was prosze o podawanie modyfikacji z jakimiś surowcami mobkami i bossami :). Za fajne mody daje lapki :p

Opublikowano

Thermal, applied energistics 1/2, mccreatures, dungeons, twilight, dartcraft, ic2, mekanism. 

To są najlepsze jakie lubię, jest ich więcej ale te są jedne z lepszych. Addon gregtech jeszcze możesz dodać jak chcesz trudniej.

Kappa.

Opublikowano

Wiem xD jestem na stronie 30 :D i nadal szukam, jak znajdziesz jakieś mody na bossy to będzie dobrze :D

Opublikowano

Mega Bosses Mod

Hardest Bosses Mod

New Bosses Mod

More Bosses Mod

Ore Spawn Mod - Znam go więc pisze co dodaje (mniej więcej), dodaje np. Godzillę tylko w innej nazwie :P i dużo nowych mieczyków np. Emeraldowe, Amethystowe. link: http://www.9minecraft.net/ore-spawn-mod/

Better Dungeons Mod - Więcej dungeonów, bossy oraz Gremlinki xD (chyba jakoś tak) link: http://www.9minecraft.net/better-dungeons-mod/

WmFbO0u.png

Opublikowano

Mo'Creatures - nowe moby np. wilkoaki, duchy podpalajace

Thrist mod - picie wody (mozna zastapic enviremine)

Realistic Pain - krew po otrzymaniu obrazen i gorsza widocznosc po wybuchu (np tnt, creepera)

Infernal mobs - 'enchantowane' moby ktore zatruwaja, maja wiecej zycia itp.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

@GnomekXVIII

Dodaj tylko Ore Spawn Mod, better dungeons za fajny  to mod tylko  niestety za dużo ram zżera 

@mrMIXKRIPL

Thx za Infernal mobs  tego tez szukałem, realistic pain się buguje z innymi modami ale dobrze 

Opublikowano

Mógł byś dodać "Ender Zoo". Jest to modyfikacja od deweloperów "EnderIO" Która dodaje nowe TNT oraz kilka nowych mobów.

Słabe

Mod na battle towery

Słabe i nie potrzebne to mają być mody trudne (potworki, bossy) a nie że przechodzisz całą wieże bez eq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...