Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 nie da się zalogować...

Dani3llo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki oto problem: pobrałem grę z stronki głównej, uruchomiłem patchera i po kliknięciu zaloguj invoria nagle sygnalizuje brak odpowiedzi i ma zawias na moment, pojawia się okienko "Zostaniesz zalogowany..." i zaraz po nim "Błąd podczas łączenia się....". Włączałem jako admin, wyłączyłem antywirusa, dodałem do wyjątków w zaporze. Podejrzewam, że to coś nie tak z połączeniem bo połączenie samo w sobie jest cały czas ale jak wchodzę na forum invori to tylko połowę mogę przeglądać a reszta np. dział pytania wyświetla mi się błąd 404. Nie wiem czy ma to jakiś związek.... Bardzo proszę o pomoc, ponieważ chciałbym grać na tym serwie!

Opublikowano

Mam identyczny problem, równierz nie wiem co jest grane.Dani3llo jeśli rozwiążesz problem to proszę napisz.

Napisz do administratora jeżeli masz stałe ip.

Wyślij mu i po problemie. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Napisz do administratora jeżeli masz stałe ip.

Wyślij mu i po problemie. 

cooo o czym ty mowisz xD

Mam tez stale i normlanie gram .

@topic

Moze masz niestabline lacze ?

sygna.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie tkwił problem w ustawieniach routera, zapora sieciowa w routerze blokowała połączenie.Wszedłem w zaawansowane ustawienia routera, następnie zakładka "konfiguracja zapory sieciowej" ustawiłem niski poziom zabezpieczeń i wszystko hula :)

ps może komuś to pomoże

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...