Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzka stonoga 3

PCFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miała mieć premierę 2014 roku, teraz mówią, że jednak 2015. Film ma być do tego w 100 % niepoprawny politycznie, do tego patrząc na przyjęcie tego filmu w polsce obawiam się, że dystrybucji nie będzie, choć wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Ja tam lubie to oglądać . :-D

Co?!

Przecież to jest takie chore, że aż głupie :p

No, ale co kto lubi... 

Sam oglądałem obie części, a o trzeciej słyszałem, że ma mieć swoją premierę w 2015 roku.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wolalbym zeby tej dystrybucji jednak nie bylo... film jest chory i mega poryty...

To ty nie oglądałeś Srbskiego filmu lub Salo to są poryte filmy.

6jnc40.gif

Opublikowano

Wy chyba sadistica nie oglądaliście... To jest rzekomo "czarny humor" :D

Chcecie chory film? "Srbski film" to jest chory film przy którym ludzka stonoga to film do obiadu ;)

Opublikowano

Wy chyba sadistica nie oglądaliście... To jest rzekomo "czarny humor" :D

Chcecie chory film? "Srbski film" to jest chory film przy którym ludzka stonoga to film do obiadu ;)

Chyba go obejrze.

Opublikowano

Coś gdzieś na filmwebie czytałem że właśnie z 500 osób ma być. Osobiście nie wyobrażam sobie tego, już w 2 przy 12 (?) osobach to było poryte, pytanie co dalej? A no i tak jak poprzednicy, jeśli ktoś chce inny poryty film to srpski film jest tu idealny. Oglądałem kilka dni temu, bez komentarza...xD

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

I jak tam Panowie oglądaliście nową stonogę ?

W skrócie jest c*****a pierwszą połowę jak nie więcej można przewinąć bo nic ciekawego.

1378747514-U216092.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sa bardziej porypane , tak jak ten co kobita miała zeby na waginie ;/ grrr

A co do stonogi to czekam :D Da sie ogladac , polotu nie ma ale sama głupota filmu jest jego dobrym aspektem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja skończyłam oglądać ludzką stonogę 2 w połowie bo już nie dałam rady, za trójkę chyba się nie zabiorę. No chyba, że przełamie się i do oglądam dwójkę. Trójka gorsza od wcześniejszych? 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Ja skończyłam oglądać ludzką stonogę 2 w połowie bo już nie dałam rady, za trójkę chyba się nie zabiorę. No chyba, że przełamie się i do oglądam dwójkę. Trójka gorsza od wcześniejszych?

Tak.

Cały film to darcie ryja łysego p****a . :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałam ten srbski film, jakoś wrażenia na mnie nie zrobił (chociaż nienawidzę oglądać horrorów xD), a ta ludzka stonoga 3 żałosna. Cały czas koleś się drze, widać że za równo pod sufitem to on nie ma. No i nie było jakiś drastycznych scen jak np w dwójce. Nie polecam :P

229401491222156497913.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...