Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia- Warto ?

burush99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. Serwer zrobił na mnie dobre wrażenie, jednak słyszałem że administracja robiła jakieś przekręty i cofki. Mógłby ktoś powiedzieć, jak wygląda aktualna sytuacja na serwie ? I czy znacie jakiś podobny, ZAUFANY serwer na którym miło można spędzić ferie ? Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

"Przekrety" są na każdym serwerze, wierz w słowa debili to dobrze na tym nie wyjdziesz.  :D Serwerek bardzo fajny, gram od startu i moge z cala pewnoscia polecic.

Cofka byla, ale administracja wszystko pieknie ogarnela i juz nic zlego na serwerze sie nie dzieje.  :D

Opublikowano

Owszem, była cofka. Administracja wynagrodziła ją Smami. Server polecam, konkursy na smy na facebooku, duzo osób grających no i fajny klimat :)

Opublikowano

Okej, przekonaliście mnie. Od dzisiaj zaczynam przygodę ^^ Znacie może jakiś fajny sposób na zarobek na małym lvl ?

Opublikowano

Okej, przekonaliście mnie. Od dzisiaj zaczynam przygodę ^^ Znacie może jakiś fajny sposób na zarobek na małym lvl ?

Pewnie.

Wbijaj 35, potem masz tyle zarobków np:

• lochy małp (średni i trudny),
  • metki od m2+ (są bardzo izi),
  • drop z mobów szkaty z ulepszaczami (10sztuk=3kk na dzień 20.01),
  • drop ksiąg klątw

i tak można wymieniać i wymieniać... w każdym bądź razie jest tego mnóstwo :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Powiem Ci tak. Najgorzej nie jest, ale najlepiej też nie, ale jak zdecydowałeś się grać to powodzenia. Znajdź szybko dobrą gildię, to opowiedzą Ci trochę :)

WYPZyvT.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...