Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset dywizji

seI3a99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reset będzie się liczył od dywizji którą miałem na koniec sezonu czy od dywizji którą mam teraz ? Teraz mam gold I a na koniec sezonu miałem gold V ;p więc jak liczy się dywizja którą zakańczało się sezon to troche lipa. Pisze tutaj bo nie wiem w jakim dziale moge zadać to pytanie. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Przydzieli Cię według aktualnego (nie tego z końca sezonu)MMR i wygranych placementów. Stwierdzam, że trafisz najniżej gold 5, bo zazwyczaj się spada, masz nawet szansę się utrzymać na tym gold 1. :P

Opublikowano

Tak jak Wyżej , Liczy sie to co masz teraz ( jakie masz teraz MMR) , możesz być Gold 1 lecz mieć mmr platyny. Jeżeli wygrasz 10 placementów to może cie wrzucić do Golda 2/3 według mnie bo Tak jak pisał kolega wyżej , niestety w większośći przypadków spada sie z dywizji :)

Pozdrawiam.

Pozdrawiam Wszystkich użytkowników MPC Forum :)

Opublikowano

ja obstawiam jednak ze trafisz do silvera . Reset ma byc jeszcze bardziej " bezpieczny " od tego w poprzednim sezonie.

Hmm ? Ja nie wiem co o tym myśleć kolega ma trochę racji , lecz taki spadek z golda 1 do silvera (nawet 1) to przeskok o całą dywizje w dół więc ciekawie . Riot sobie ostatnio jaja robi ;_; (chodzi mi o większość zmian)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

A tu się koledzy nie rozumiemy, Rito pisało że zmieniło sposób resetu dywizjii.

Odbędzie się to w sposób następujący:

" Wraz z początkiem sezonu rankingowego wprowadzamy tzw. „miękki reset” pozycji graczy, co oznacza, że prawdopodobnie będziecie zajmować pozycję niższą niż pod koniec poprzedniego sezonu. "

Więc dupa jesteś srebrny koleżko.

Tutaj link do typa którzy są fajni i myślą że kłamie: http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/competitive/przygotujcie-sie-na-sezon-rankingowy-2015

TO JEST MOJA TEORIA WIĘC STOP HATE MATE.

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę nikt nie wie co ten "miękki reset" oznacza . Możemy tylko przypuszczać , gdyż nikt go nie sprecyzował . Dowiemy się wraz z nowym sezonem . :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...